22. 02. 2018 - 14:25
Real prelomio: Možeš ići, ispucao si sve kredite!
907
Shares
Real prelomio: Možeš ići, ispucao si sve kredite!

MARCA

Real prelomio: Možeš ići, ispucao si sve kredite!

22. 02. 2018 - 14:25
0
Shares

Stigao je u madridski Real 2013. godine za 100 milIOna eura što je svojedobno bio najveći transfer u povijesti, ali Gareth Bale nije ostavio praktički nikakav trag u bijelom dresu. I ako je za vjerovati španskoj "Marci", Realu je dozlogrdilo i odluka je donesena. Bale je ispucao sve kredite i broji posljednje mjesece u kraljevskom klubu!

Ušao je kao zamjena jučer protiv Leganesa, a ovaj mjesec je upisao 17 minuta kao zamjena protiv Sociedada, dok je u ligi još bio zamijenjen kod Levantea i Betisa. U prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka, ušao je u 68. minuti kontra PSG-a. U svim tim utakmicama bio je prilično nevidljiv (asistencija protiv Sociedada), a film mu je pukao kad ga je trener Zinedine Zidane izvadio nakon blijede 73 minute protiv Betisa. Izrazio je svoje nezadovoljstvo, a Zidane, upitan da komentira njegovu utakmicu i nastup, samo je znakovito rekao: "Pa... on je odigrao svoju utakmicu."

"Marca" navodi da je upravo to igranje privatnih utakmica, uz sklonost povredama, stvorilo od njega jedan od najvećih Realovih promašaja. Izračunali su pedantni Španci da je u pet godina u Madridu pretrpio 25 povreda i propustio 78 utakmica! Praktički svaku treću otkako je došao. Zbog svega toga, otkriva "Marca", u Realu su odlučili prodati ga ovo ljeto. Između ostalog i jer koči razvoj potencijalno odličnih igrača poput Marca Asensija.

Navodno je Baleov agent Barnett izvjesio za njega cijenu od 222 miliona eura, dakle isto koliko je PSG platio za Neymara, ali Španci tvrde da je realnost takva da bi ga Real prodao još prošlo ljeto za 90. Samo da je neko ponudio...

Učitaj još novosti