20. 02. 2018 - 16:20
Barca u problemima: Ova zvijezda nije dala gol u gostujućem...
907
Shares
Barca u problemima: Ova zvijezda nije dala gol u gostujućem meču Lige prvaka preko dvije godine

SUAREZ POD LUPOM

Barca u problemima: Ova zvijezda nije dala gol u gostujućem meču Lige prvaka preko dvije godine

20. 02. 2018 - 16:20
0
Shares

Lionel Messi i Luis Suarez dolaze u London sa ukupno 47 pogodaka na svom kontu. Argentinac je zabio 27, Suarez sedam manje. Ali, uprkos tim fantastičnim brojkama, oba će na travnjak Stamford Bridgea večeras, u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka protiv Chelseaja, istrčati s velikim teretom. O Messijevom smo već pisali, Barcin čarobnjak još u karijeri nije postigao pogodak Chelseaju iako se osam puta susreo s njima. Iako je uputio 29 udaraca prema golu... Iako je pucao i kazneni udarac...

Luis Suarez pak zna kakav je to osjećaj zabiti Chelseaju, dvaput je bio strijelac kontra njih dok je još nosio dres Liverpoola (u sezoni 2012./13.), ali je Urugvajac pomalo zaboravio kakav je osjećaj postići pogodak u Ligi prvaka!

Naime, on već 791 minutu nije bio strijelac u elitnom europskom klupskom takmičenju, zadnja njegova žrtva bio je Paris Saint-Germain u onom slavnom preokretu kad je Barca dobila 6:1 i nadoknadila 0:4 iz prve utakmice osmine finala LP-a prošle sezone. Ali još poraznije za Suareza zvuči podatak da 890 dana nije bio strijelac u Ligi prvaka u gostima! I to od pogotka Romi 15. septembra 2015. godine na Olimpicu.

Učitaj još novosti