19. 02. 2018 - 20:42
Legenda otvorila dušu: Stanje je haotično, igrači rade šta...
907
Shares
Legenda otvorila dušu: Stanje je haotično, igrači rade šta žele, lakše mi je bilo raditi s djecom!

FRANK DE BOER ISKREN

Legenda otvorila dušu: Stanje je haotično, igrači rade šta žele, lakše mi je bilo raditi s djecom!

19. 02. 2018 - 20:42
0
Shares

Iako je iza njega neugodno iskustvo u Crystal Palaceu koje je potrajalo samo pet utakmica, Frank De Boer tvrdi da mu je puno gore bilo u Interu.

Holanđanin je stigao na klupu Intera uoči početka sezone 2016./2017. umjesto Roberta Mancinija, ali je već u oktobru dobio otkaz. Upisao je samo pet pobjeda u 14 utakmica na klupi italijanskog kluba, a sada tvrdi da ga igrači nisu htjeli slušati, da su radili po svome i da je lakše bilo sarađivati s mladim igračima u Ajaxu. 

"U Italiji sam imao puno problema i to ne samo zbog jezika, igrači nisu željeli usvajati moje ideje. Holanđani razmišljaju slično kao i Englezi, a u Italiji se sve svodi na osjećaje. Kostur tima je činilo sedam, osam igrača, a svi ostali su pokušavali da ih istisnu iz momčadi", rekao je De Boer za Ziggo Sport pa nastavio:

"Bilo je haotično, svi u Interu su radili ono što su htjeli. Htio sam promijeniti stil igre, ali nisu slušali. Nikada nisam rekao ovako nešto, ali lakše mi je bilo raditi s djecom u Ajaxu."

Vjerovatno De Boer najbolje razumije kako se u Interu trenutno osjeća Luciano Spalletti jer je njegova momčad zapala u krizu i ima samo jednu pobjedu u posljednjih 10 prvenstvenih utakmica.

Učitaj još novosti