18. 02. 2018 - 22:04
Ovo može samo Juve: Vrijedi 40 miliona eura, a Stara dama ga...
907
Shares
Ovo može samo Juve: Vrijedi 40 miliona eura, a Stara dama ga na ljeto dovodi za džabe!

EMRE CAN

Ovo može samo Juve: Vrijedi 40 miliona eura, a Stara dama ga na ljeto dovodi za džabe!

18. 02. 2018 - 22:04
0
Shares

Više nema nikakve dileme, i u Liverpoolu su insajderi potvrdili, Emre Can je novi igrač Juventusa.

Nijemac se dogovorio sa Starom damom da kao slobodan igrač stigne u Torino nakon što nije uspio doći u januaru jer ga Jurgen Klopp nije želio pustiti šest mjeseci prije isteka ugovora.

"To je završeno, on je izabrao i ne može da dočeka da obuče dres Juventusa. Na tržištu vrijedi 40 miliona eura, a Juve ga uzima besplatno, ponovo je Marotta napravio sjajan potez", kaže agenet Pastorello.

On će biti prva kockica u novom veznom redu Juventusa koji će doživjeti još promjena, jer će Allegri potpuno rekonstruisati ekipu. Očekuje se odlazak Khedire, Sturara, vjerovatno Marchisija, praktično sigurni su samo Matuidi, Pjanić i Bentancur.

Juventus želi i Pellegrinija iz Rome, Milinković-Savić je preskup, a mete su još Praet iz Sampdorije kao i Fabinho iz Monaca. Sa "Kneževima" su već razgovarali, žele platiti 50 miliona eura, ali Fabinjo zna da bolju platu može dobiti u Man. United.

Liverpool će za Cana navodno tražiti zamjenu u PL, pominje se Victor Wanyama koji je nezadovoljan statusom u Tottenhamu.

 

Učitaj još novosti