16. 02. 2018 - 23:07
Potvrđeno: Pravo niotkuda, ovo je novi klub Luke Modrića!
907
Shares
Potvrđeno: Pravo niotkuda, ovo je novi klub Luke Modrića!

KLADIONICE POTVRDILE

Potvrđeno: Pravo niotkuda, ovo je novi klub Luke Modrića!

16. 02. 2018 - 23:07
0
Shares

Real Madrid u zimskom prijelaznom roku nije doveo nijednog igrača, a s obzirom na novija Barcelonina pojačanja (Dembele, Coutinho, Paulinho, Mina...), sve upućuje na to kako će kraljevi ovog ljeta krenuti u ozbiljnu kupovinu.

Prema pisanju britasnkih medija, Neymaru, Icardiju i Hazardu se na popisu Realovih želja priključio i Paul Pogba. Real je Pogbu mogao potpisati 2016. godine, ali je Francuz ipak otišao u Manchester, u tada rekordnom transferu, vrijednom 105 miliona eura.

Međutim, bez obzira na tadašnji 'neuspjeh' čelnici kraljevskog kluba će ovog ljeta pokušati iskoristiti navodno lošiji Pogbin odnos s bivšim trenerom Reala, Joseom Mourinhom.

Naime, portugalski stručnjak je u porazu Uniteda protiv Tottenhama izvadio Pogbu u 60. minuti, izostavio iz početnog sastava protiv Huddersfielda te ga je protiv Newcastlea ponovno izvadio iz igre, dovoljno da se pokrenu priče o njihovom lošem odnosu, odnosno Portugalčevom nezadovoljstvu Pogbinom igrom. No, u svojim je izjavama Mourinho rekao kako se radi o taktičkim potezima te je pohvalio Pogbin profesionalizam.

Francuski je reprezentativac tek u drugoj godini petogodišnjeg ugovora i ukoliko ga žele dovesti, Madriđani će morati izdvoiti najmanje 130 miliona eura. U dresu Uniteda Pogba je osvojio dva trofeja, odigrao 63 utakmice, postigao 11 golova i podijelio 15 asistencija.

U nastavku ove priče, britanske kladionice navode kako će Real Madrid gotovo sigurno napustiti Luka Modrić, koji bi trebao otići upravo u United, a koeficijent za taj scenarij je 1,35! Nije tajna da je veliki Modrićev obožavatelj Jose Mourinho koji je spreman odreći se najveće zvijezde kluba kako bi ponovno radio s Lukom. 

Real bi Modrića mogao ponuditi i Tottenhamu kako bi snizili cijenu za Harryja Kanea, a koeficijent da se Modrić vraća u Spurse je 11.

(Goal.com)

Učitaj još novosti