14. 02. 2018 - 23:33
"Svašta su pričali o nama, a sad smo dokazali da Real nikad ne...
907
Shares

SERGIO RAMOS:

"Svašta su pričali o nama, a sad smo dokazali da Real nikad ne smijete proglasiti 'mrtvim'"

14. 02. 2018 - 23:33
0
Shares

Real Madrid je večeras na "Santiago Bernabeu" u prvom meču osmine finala Lige prvaka savladao PSG s 3:1 i to nakon što su Parižani vodili golom Rabiota.

Kraljevi su u finišu ubacili u brzinu više i slomili otpor žilavih viceprvaka Francuske. Junak je bio Cristiano Ronaldo, a kapiten Sergio Ramos ponovo je bio na visini zadatka.

Bivši as Seville smatra da se njegov tim nikako ne smije otpisivati iz utrke za trećom uzastopnom titulom prvaka Evrope, a nikako proglasiti "mrtvim".

"Napravili smo ogroman korak, ali još ništa nije gotovo. Moramo nastaviti u ovom ritmu, ovo je za nas važna pobjeda i ovakvi dani se pamte u životu. Nadam se da ćemo nastaviti u revanšu u istom ritmu jer smo večeras odradili sjajn posao", rekao je Ramos nakon susreta.

"Igrali smo veoma dobro i bili maksimalno ozbiljni jer ovo takmičenje to traži od vas. Svaka greška se skupo plaća. Znamo šta su pričali o nama u posljednje vrijeme i govorili da smo 'mrtvi'. Večeras smo pokazali da se to nikada ne može reći kada je u pitanju Real Madrid", poručio je španski reprezentativac.

Učitaj još novosti