13. 02. 2018 - 19:29
Ispovijest velike zvijezde: Igrao sam u Realu, ali ne gajim...
907
Shares
Ispovijest velike zvijezde: Igrao sam u Realu, ali ne gajim emocije, pješke bih otišao u Barcu!

ANGEL DI MARIA

Ispovijest velike zvijezde: Igrao sam u Realu, ali ne gajim emocije, pješke bih otišao u Barcu!

13. 02. 2018 - 19:29
0
Shares

Angel di Maria bit će jedna od najvećih zvijezda na Bernabeuu u srijedu uvečer kada će njegov PSG igrati sa Real Madridom.

Argentinac, koji je igrao za "kraljeve" od 2010. do 2014., govorio je za So Foot o meču, svom odlasku iz Reala i spektakularnom povratku Barcelone koja je izbacila PSG prošle godine.

"Takav rezultat se ne viđa često, ali se može desiti. U prvo meču smo stekli veliku prednost, ali ni u jednom trenutku nismo pomislili da je sve riješeno. Barca je pokazala da je sve moguće u fidbalu. Bilo nam je teško, ali je to sada davna prošlost i život ide dalje", rekao je Argentinac o prošlosezonskom čudu.

Na pitanje kako je završio njegov angažman u Realu, on je rekao:

"Moja veza sa Realom je završena, jer je moj ciklus završio. Iskreno, ne bih imao problema da igram za Barcelonu. Jedini klub za koji ne bih igrao je Newell's Old Boys i to jer sam navijač Rosario Centrala."

Cristiano, Ronaldo ili Messi?

"Svi su sjajni igrači i privilegija je imati ih u ekipi. Mali broj igrača ima tu sreću da zaigra sa tri najbolja fudbalera svijeta, kao što sam ja. Kada ostarim, mogu se toga sjetiti sa nostalgijom."

 

Učitaj još novosti