13. 02. 2018 - 15:39
"Neymar će zaigrati za Real, a za Zidanea bismo poginuli!"
907
Shares

MARCELO ISKREN:

"Neymar će zaigrati za Real, a za Zidanea bismo poginuli!"

13. 02. 2018 - 15:39
0
Shares

Iako Liga prvaka počinje utakmicama između Juventusa i Tottenhama te Basela i Manchester Cityja, najveću pažnju nogometne javnosti izazvat će sutrašnje 'finale prije finala'u kojem će s početkom u 20:45, na Santiago Bernabeu igrati Real Madrid i PSG.

Zamjenik kapitena Sergia Ramosa, Brazilac Marcelo najavio je susret protiv PSG-a:

"Ne postoji osoba kojoj se mi moramo dokazati. Znamo što možemo i što smo sposobni napraviti. Bit će to sjajna utakmica i ne zanima nas šta drugi pričaju o nama."

Marcelo će sutra igrati protiv saigrača iz reprezentacije, Neymara kojeg se često povezuje upravo s kraljevskim klubom:

"Reako sam kako će Neymar jednog dana zaigrati za Real Madrid. Razmijenili smo nekoliko poruka, ali nismo pričali o nogometu. Siguran sam kako bi naši navijači bili oduševljeni kada bi on došao kod nas. Međutim, PSG nije Neymar, oni imaju puno odličnih igrača na koje ćemo također morati paziti."

Lijevi bočni igrač Reala usporedio je Neymara i Cristiana Ronalda:

"Neymar i Ronaldo su fantastični igrači koji mogu zabiti odlučujuće golove u ovoj utakmici, ali ne mislim kako će rasplet ovisiti samo o njima."

Kada je u pitanju stanje u svlačionici te odnos s trenerom Zidaneom, Marcelo odgovara:

"Zidane je odličan trener koji je napravio puno dobrih stvari za ovu momčad. Ima mnogo strpljenja i povjerenja u nas. On nam govori kako da igramo, a mi smotu da napravimo ono što je on zamislio. Naša podrška prema njemu je neupitna. Sve bismo napravili za njega."

U Francuza vjeruje i bivši trener Reala Jorge Valdano, ali ne vjeruje kako Real može izboriti prolazak protiv Parižana:

"Bez obzira na seriju loših rezultata, Zidane zaslužuje poštovanje jer je napravio mnogo toga za klub. Miran je, ne donosi ishitrene poteze i to je veoma bitno, no u ovom dvoboju favorit je PSG. Morao bih jako dugo razmišljati da vidim scenarij u kojem Real može izboriti prolazak."

Zinedine Zidane je rekao kako će to biti dvoboj između Reala i PSG-a, a ne između Ronalda i Neymara:

"Njih dvojica su sjajni igrači, ali neće igrati samo oni, već cijele momčadi."

Zidane je prokomentirao i svoju sudbinu:

"Pričamo o utakmici Lige prvaka, a ne o mojoj posljednoj utakmici u životu. Jedino o čemu razmišljam je utakmica, nikakva budućnost ne dolazi u obzir."

Učitaj još novosti