13. 02. 2018 - 11:57
Rijeka se nastavlja pojačavati: Na Rujevicu stigao bh....
907
Shares
Rijeka se nastavlja pojačavati: Na Rujevicu stigao bh. reprezentativac!

GRAHOVAC POJAČAO PRVAKA HRVATSKE

Rijeka se nastavlja pojačavati: Na Rujevicu stigao bh. reprezentativac!

13. 02. 2018 - 11:57
0
Shares

Iako je nedavno demantirao transfer iz Astane, Srđan Grahovac danas je sve dogovorio s Rijekom te je i službeno postao novi igrač aktuelnog prvaka!

"Znam da se radi o organiziranom klubu i kada se pojavila priča za moj dolazak bio sam za tu opciju. Prije svega želim biti zdrav, a sve ostalo će doći kvalitetnim radom, kako moje dobre igre, tako i rezultati cijele ekipe", poručio je Grahovac za službenu stranicu Rijeke pa dodao:

"Dosta znam o hrvatskoj ligi. Gdje god sam igrao imao sam putem televizije priliku pratiti sve hrvatske televizijske kanale, tako da sam dosta upoznat. Skoro kao da sam bio ovdje! U Astani je bilo i nekoliko igrača s područja Balkana, Tomasov, Jerić, Despotović... Bili smo kao porodica, stalno smo se družili", zaključio je veznjak koji je veliki trag ostavio i u bečkom Rapidu.

Radi se 25-godišnjem veznjaku koji je za reprezentaciju BiH upisao četiri nastupa, a na Rujevicu je došao iz kazahstanske Astane s kojom je trebao igrati šesnaestinu finala Evropske lige. Rijeka je tako nakon uspješnog okončanja pregovora s PAOK-om oko Marina Leovca samo dva dana prije kraja prijelaznog roka dovela još jednog reprezentativca u svoje redove.

A aktivan je bio i Slaven Belupo koji je iz Šerifa doveo Josipa Brezovca! Bivši veznjak Rijeke i Dinama zaključio je dvogodišnju moldavsku priču povratkom u Koprivnicu u kojoj je igrao u sezoni 2011./2012.

Učitaj još novosti