10. 02. 2018 - 20:01
Ancelotti danas na Wembleyu posmatrao svoj naredni klub?!
907
Shares
Ancelotti danas na Wembleyu posmatrao svoj naredni klub?!

WENGERU SE TRESE KLUPA

Ancelotti danas na Wembleyu posmatrao svoj naredni klub?!

10. 02. 2018 - 20:01
0
Shares

Tottenham je u derbiju sjevernog Londona savladao mrski Arsenal s minimalnih 1:0 .

Pogodak odluke djelo je nezaustavljivog Harrya Kanea, a da rezultat bude relativno podnošljiv za topnike pobrinuo se Petr Čech koji je u nekoliko navrata fantastičnim odbranama spašavao topnike te je na kraju, prema izboru BBC-ja, proglašen i igračem utakmice.

Očaran svojim napadačem, koji je ovom pogotkom došao do brojke od 23 ovosezonska premierligaška gola, bio je trener spursa Mauricio Pochettino.

"Gol Kanea je predivan. Harry Kane nije staromodan, on je sadašnjost i budućnost ovog kluba! Jako smo ponosni što je dio naše ekipe", izjavio je Argentinac nakon što su novinari sugerirali kako je njegov današnji pogodak postignut na način tipičan za centarfore iz nekog prošlog doba.

Zatim je 45-godišnjak prokomentirao i cjelokupnu igru svoje ekipe te dobar niz Tottenhama u utakmicama protiv 'velikih' protivnika.

"Prvo poluvrijeme smo dominirali, ali oni su bili čvrsti i bilo je teško stvoriti prilike za postizanje pogodaka i slomiti ih. Drugo poluvrijeme igrali smo fantastičan nogomet te smo trebali voditi s više od jednog pogotka razlike. Čestitam svojim igračima, imali smo tri jako teške utakmice i ovo je bio odličan nastup".

Pun hvale za nevjerojatnog engleskog napadača bio je i Arsene Wenger:

"Kane je napravio razliku, to je ono što on radi", izjavio je trener Arsenala, ekipe za koju je upravo njihov večerašnji 'krvnik' u mladosti navijao.

Francuski stručnjak nije bio previše optimističan što se tiče izgleda topnika u nastavku sezone:

"Bit će nešto teže završiti među prvih četiri ove sezone, ali moramo se boriti".

Hoće li se on boriti s klube Arsenala ostaje pitanje. Naime, na tribinama legendarnog Wembleya bio je i Carlo Ancelotti, za kojeg se špekulira kako bi mogao preuzeti londonski sastav.

Učitaj još novosti