07. 02. 2018 - 19:56
GQ magazin: Cristiano Ronaldo uputio poruku i onima koji ga mrze
907
Shares
GQ magazin: Cristiano Ronaldo uputio poruku i onima koji ga mrze

JOŠ GODINAMA ĆU BITI NA NAJVIŠOJ RAZINI

GQ magazin: Cristiano Ronaldo uputio poruku i onima koji ga mrze

07. 02. 2018 - 19:56
0
Shares

Iako je u ovoj sezoni daleko od top forme, Cristiano Ronaldo tvrdi kako je pred njim još nekoliko godina vrhunskih igara.

"Protekle dvije godine karijere bile su mi fantastične. Osvojio sam trofeje i s klubom i reprezentacijom, a siguran sam da još godinama mogu igrati na najvišoj razini", rekao je 33-godišnji napadač Reala za GQ magazine pa dodao da je u zadnje vrijeme primijetio kako mu tijelo signalizira da su nužne posebne prilagodbe ako želi maksimalno produŽiti karijeru:

"Život uvijek nosi nove izazove, posebno sportašu. Imam još puno ambicija i trudim se biti u optimalnom fizičkom izdanju jer je to nužno u mojoj profesiji. Da bih uvijek bio na 100 posto, moram svoj posao shvatiti jako ozbiljno."

"Više ne radim iste stvari kao prije deset godina. Morate biti spremni na žrtvu kako bi bili na ovoj razini. Ali, više ne mogu raditi stvari koje sam mogao kada mi je bilo 20."

"Zato uvijek treba tražiti balans, i mali detalj može činiti veliku razliku."

Za kraj je dodao koliko je zadovoljan privatnim životom:

"Trenutno mi je život fantastičan. Porodica mi raste i jako sam sretan svojim životom."

"Za kraj bih poručio svima da ne odustaju od svojih snova. Ja sam se za svoje borio i borit ću se i dalje, kako bih bio još bolji i osvojio još više."

Učitaj još novosti