03. 02. 2018 - 13:31
Džeko ipak napušta Olimpico: Stiže 'nemoralna' ponuda, Edin će...
907
Shares
Džeko ipak napušta Olimpico: Stiže 'nemoralna' ponuda, Edin će je bez razmišljanja prihvatiti

MOŽE OSTVARITI SNOVE

Džeko ipak napušta Olimpico: Stiže 'nemoralna' ponuda, Edin će je bez razmišljanja prihvatiti

03. 02. 2018 - 13:31
0
Shares

Bh. kapiten Edin Džeko ostao je u Rimu iako je bio viđen skoro pa sigurnim pojačanjem Chelseaja. Plavci su željeli dovesti ga u paketu s Emersonom Palmijerijem, a na kraju je samo defanzivac završio na "Stamford Bridgeu".

Vučica je prvo navodno pristala prodati Dijamanta, pa se iznenada predomislila. Italijanski mediji ističu da Džeko ostaje na "Olimpicu" do kraja sezone, a onda će napustiti Vučicu. 

Navodno, sportski direktor Monchi planira znatno podmladiti tim, tako da će prodati 32-godišnjeg napadača. Džeko ima ugovor s Romom do 2020. godine, tako da će na ljeto sigurno biti tražena roba, ali ne baš i jeftina.

Plavci su doveli Girouda, ali nije isključeno da opet po kraju sezone obnove interes za našeg kapitena. Međutim, u međuvremenu pojavio se novi klub koji bi ga volio vidjeti u svojim redovima.

TuttoSport tvrdi da se bh. kapiten nalazi na meti Milana. Rossoneri nisu zadovoljni učinkom ljetošnjih pojačanja, Nikole Kalinića i Andrea Silve, pa će na kraju sezone angažovati novog centarfora.

U tekstu se navodi da će Milan učiniti sve da dovede Dijamanta, koji još od djetinjstva navija za ovog italijanskog velikana. Navodno su Rossoneri već pripremili 25 miliona eura za njegove usluge...

Učitaj još novosti