01. 02. 2018 - 20:41
Floyd se ne šali: Mayweather najavio novi spektakl sa...
907
Shares
Floyd se ne šali: Mayweather najavio novi spektakl sa McGregorom, ali evo pod kojim pravilima

ULAZAK U OKTAGON

Floyd se ne šali: Mayweather najavio novi spektakl sa McGregorom, ali evo pod kojim pravilima

01. 02. 2018 - 20:41
0
Shares

Prije samo dva dana Floyd "Money" Mayweather zagolicao je maštu boksačkih i MMA fanova kratkim video uratkom na kojem ulazi u oktagon. Danas je, u suradnji s irskom kladionicom Paddy Power, plasiran novi video, u kojem neporaženi boksački prvak ide korak dalje.

"2018., Floyd Money Mayweather, MMA, koji su izgledi Paddy? Koji su izgledi?"

 

Come at the king, you best not miss...

Objavu dijeli Floyd Mayweather (@floydmayweather) 

Spomenuta kladionica bila je sponzor boksačkog spektakla u 2017. godini, kada su se u Las Vegasu ogledali Mayweather i MMA zvijezda Conor McGregor. Slavio je Amerikanac tehničkim nokautom u 10. rundi, a od tada se malo po malo sve više spominje njihov revanš i to u oktagonu.

Baš kao što je bio slučaj kada je McGregor ulazio u boksački ring, mnogi stručnjaci vjeruju da Mayweather nema što tražiti u oktagonu protiv UFC prvaka u lakoj kategoriji.

Paddy Power je već izbacio koeficijent za njihov eventualni meč po MMA pravilima. Na pobjedu McGregora koeficijent je 1.05, a na pobjedu Mayweathera monstruoznih 8.50.

Nakon što je vidio oba videa oglasio se i McGregor:

"Volio bih još jednom odmjeriti snage s Floydom u ringu, ali može i oktagon. Ja sam ušao u njegov svijet, pa bi bilo u redu da i on dođe u moj".

Je li Mayweather ozbiljan u svojim provokacijama ili samo zarađuje dodatni novac u promovisanju Paddy Powera tek ćemo vidjeti.

Učitaj još novosti