30. 01. 2018 - 17:21
Šok za Hrvate: Vatreni će prvi meč Lige nacija igrati bez publike!
907
Shares
Šok za Hrvate: Vatreni će prvi meč Lige nacija igrati bez publike!

UEFA POTVRDILA

Šok za Hrvate: Vatreni će prvi meč Lige nacija igrati bez publike!

30. 01. 2018 - 17:21
0
Shares

Hrvatska će domaću utakmicu Lige nacija protiv Engleske igrati pred praznim tribinama! Ništa od spektakla za navijače u prvoj historijskoj utakmici u novom natjecanju za Hrvatsku, potvrdila je Uefa koja je podsjetila da kazna Hrvatske zbog svastike na Poljudu i dalje vrijedi.

Naime, na terenu Poljuda 2015. godine uoči kvalifikacijske utakmice Hrvatske i Italije za Euro 2016. na terenu je osvanula svastika, a Uefa je nakon istrage Hrvatsku kaznila novčano, oduzimanjem boda, ali i s dvije domaće utakmice pred praznim tribinama, prenosi Goal. Podsjetimo, i ta utakmica na Poljudu je igrana bez publike se odrađivala kaznu iz utakmice protiv Norveške koja je odigrana tri mjeseca ranije.

Hrvatska je jednu utakmicu pred praznim tribinama odigrala 2015. godine protiv Bugarske, ali nakon toga su krenule kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo i utakmice su se igrale pod okriljem Fife. To znači da se kazna prenosila sve do ove godine i sljedeće utakmice koja čeka Hrvatsku, a to je upravo utakmica s Engleskom.

"Uefa može potvrditi da će se utakmice Lige nacija između Hrvatske i Engleske koja je na rasporedu 12. oktobra 2018. godine igrati pred zatvorenim tribinama," stoji u Uefinom priopćenju.

Hrvatska će u Ligi nacija osim s Engleskom igrati i sa Španijom. I dok će se za Špance koji u goste stižu 15. novembra sigurno tražiti karta više, gostovanje Engleske će proći u potpuno drugačijoj atmosferi...

Učitaj još novosti