25. 01. 2018 - 21:16
Whiteova nepravda prema Miočiću: "Stipe je poludio, pa ipak je...
907
Shares
Whiteova nepravda prema Miočiću:

NGANNOU SE DIZAO U NEBESA

Whiteova nepravda prema Miočiću: "Stipe je poludio, pa ipak je on prvak"

25. 01. 2018 - 21:16
0
Shares

Bivši UFC prvak u srednjoj kategoriji Michael Bisping gostovao je u podcastu Lewisa i s njim je diskutirao o meču za naslov UFC teškaškog prvaka između Stipe Miočića i Francisa Predatora Ngannoua, kao i o predsjedniku UFC-a Dani Whiteu.

White je u nebesa dizao Francisa Ngannoua i pumpao cijelu tu histeriju oko kamerunskog borca i ljubimca UFC-a koji se još uvijek nije pokazao dovoljno dobrim da detronizira američkog Hrvata.

Kad kažemo ljubimca mislimo na to da je UFC otvoreno i bezobrazno gurao Francisa Ngannoua i reklamirao ga kao novog prvaka jer smatraju kako će im donijeti više novca od Stipe za spas prodaje pay-per-viewa, koja je UFC-u pala.

“Glavna priča ove borbe je da UFC itekako dobro zna napraviti veliki medijski hype oko nekog borca. Znaju li oni to uopće da su pretjerali? Kv*agu”, istaknuo je u svom podcastu Lewis. Bisping se na to nadovezao riječima:

“Budimo pošteni i priznajmo si kako je Ngannou zavrijedio takvu medijsku prašinu oko sebe. Pojavio se u UFC-u, iako nije dugo u tome, počeo je nokautirati borce. Posebno je uništio Overeema u prvoj rundi, skoro mu je otkinuo glavu. Gledajte, ne možete kriviti UFC što je dignuo ovog borca u nebesa. Ako želite prodavati pay-per-viewe, onda moraš ‘hajpati’ borce”.

Lewis se na to nadovezao:

“Naravno, veliki je i jak crnac. Je*eno je zastrašujući tip s hrpom mišića. Dobro je marketinški isplativ. UFC je htio da Ngannou pobijedi Miočića. Ne želim kazati kako je UFC ponizio Miočića, ali očito da ga ne plaćaju dovoljno”.

Bisping je dodao:

“Stipe je popi*dio što nije plaćen kao prvak. Overeem je dobio više novaca od njega, Dos Santos je dobio isto više novaca od njega. A radi se o aktualnom teškaškom prvaku. Smatram da nitko ne bi smio imati veće honorare za borbu od teškaškog prvaka. ‘Htjeli su imati najopakijeg čovjeka na planeti’. Pa evo, imaju ga sad. Ok, Ngannou sve nokautira. No, nitko ne govori o Stipi. Samo se priča o Ngannou. U redu, on sve nokautira, to je jasno kao dan. Ali Miočić je također nokautirao čitav niz boraca. I to u prvoj rundi. Werdum, Overeem… Ma sve ih je nokautirao”, kazao je Michael Bisping i nastavio:

“Stipe je popio nekoliko jakih udaraca. Ali pod broj jedan: Čovjek može primiti je*eni udarac. Isuse Kriste kako ih može primiti”.

“Tip je životinja”, nadovezao se Lewis.

“Ngannou nije bio spreman za pobjedu jer je bio previše napuhan borac, a ruku na srce, Stipe je bio predobar. Rušio je Ngannoua kad god je to htio. Ngannou je vijest, ali nakon prvih pet minuta bio je gotov, nestao je. Stipe je mogao s njim čitav dan. Na kraju treće runde Ngannou je izgledao kao iz živih mrtvaca. Bio je jako umoran. Predator je žrtva vlastitog uspjeha. Moraš raditi kardio, hrvanje, parter. Ok, ponudila mu se šansa za naslov. Ali trebao je otići u kamp i učiti hrvanje”, istaknuo je Bisping.

Učitaj još novosti