23. 01. 2018 - 16:00
Velika svađa u Clevelandu: Igrači optužili jednu od prvih...
907
Shares
Velika svađa u Clevelandu: Igrači optužili jednu od prvih violina tima da izmišlja bolest

KEVIN LOVE NA UDARU

Velika svađa u Clevelandu: Igrači optužili jednu od prvih violina tima da izmišlja bolest

23. 01. 2018 - 16:00
0
Shares

Situacija u Clevelandu je sve gora i gora. Cavaliersi su izgubili 9 od posljednjih 12 utakmica, a posebno je bolan bio subotnji poraz od Oklahome jer je u toj utakmici Cleveland primio nevjerovjatnih 148 poena.

Nakon te utakmice pojavili su se mnogi komentari o budućnosti Cavsa i njihovoj šansi za uspjehom ove sezone, a američki mediji donose kako je taj poraz uzbudio duhove u svlačionici.

U ponedjeljak je u svlačionici Clevelanda održan 'krizni sastanak' na kojem su, osim igrača, prisustvovali trener Ty Lue i GM kluba Koby Altman. Tema je bila – Kevin Love.

Love je, naime, na utakmici protiv Thundera odigrao samo 3 minute prije nego je napustio igru zbog nedefinirane povrede. Love se nije pojavio ni na treningu u nedjelju, mediji nisu imali informaciju o naravi njegove bolesti, a očigledno nisu ni njegovu saigrači.

Naime, na sastanku je nekoliko igrača Lovea optužilo da je bolest jednostavno izmislio te da je ostavio tim na cjedilu. ESPN javlja kako je na sastanku bilo i dosta povišenih riječi, ali da je sve na kraju završilo dobro jer su saigrači prihvatili Loveovo objašnjenje. Da li će doći bolji dani za jednog od favorita za naslov - tek ćemo da vidimo...

Učitaj još novosti