22. 01. 2018 - 23:30
Rakitić i Messi 'potjerali' Betisove navijače, novi rekord...
907
Shares
Rakitić i Messi 'potjerali' Betisove navijače, novi rekord sjajnog Argentinca

PRIMERA

Rakitić i Messi 'potjerali' Betisove navijače, novi rekord sjajnog Argentinca

22. 01. 2018 - 23:30
0
Shares

U 20. kolu La Lige Barcelona je s uvjerljivih 5:0 porazila Betis u gostima, pogotke su postigli dvaput Messi i Suarez te jednom Rakitić. Upravo je Rakitić prvi probio domaćina koji se do te 60. minute sjajno branio.

Messi je pet minuta kasnije zabio za 2:0 i već tada bilo jasno da će se Barca sa sva tri boda vratiti kući. Toga su bili svjesni i navijači Betisa koji su polako počeli odlaziti s utakmice nakon Argentinčevog pogotka. Inače, navijači Betisa su postavili novi rekord za posjećenost jer ih se protiv Barcelone pojavilo nešto više od 53 hiljade što se nikada nije dogodilo u klupskoj povijesti.

Messi je također uspio srušiti još jedan rekord. Naime, po prvi puta je uspio asistirati u pet utakmica zaredom u La Ligi. Prije Betisa, asistirao je u utakmici s Deportivom, Real Madridom, Levanteom i Real Sociedadom. Također je i zabio posljednje četiri utakmice što pokazuje da je Messi u sjajnoj formi.

Suarez je zaradio peti žuti karton u prvenstvu što znači da će propustiti susret s Alavesom te tako neće moći zabiti i osmu utakmicu u nizu.

Osim suspenzije Suareza, Barcelona je ostala i bez Thomasa Vermaelena koji je povrijedio zadnju ložu. Nagađa se da će odmarati dvije do tri sedmice, a Belgijac je nakon brojnih ozljeda od dolaska u Barcu uspio povezati čak 13 utakmica. Zamijenio ga je Samuel Umtiti kojem je to bio prvi nastup nakon mjesec i pol izbivanja s terena.

Učitaj još novosti