22. 01. 2018 - 14:19
Plavi se ne šale: Na Grbavicu stižu povremeni bh....
907
Shares
Plavi se ne šale: Na Grbavicu stižu povremeni bh. reprezentativac i fudbaler Milana

Plavi se ne šale: Na Grbavicu stižu povremeni bh. reprezentativac i fudbaler Milana

22. 01. 2018 - 14:19
0
Shares

FK Željezničar danas je objavio dovođenje kapitena Istre – desnog beka Kenana Hadžića, a uskoro bi trebao dogovoriti još dva velika pojačanja.

BIH.ba nezvanično saznaje da su nadomak Grbavice Banjalučani Andrej Modić (21) i Stojan Vranješ (31).

Andrej Modić je fudbaler AC Milana i nekadašnji mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine. Radi se o jednom od većih talenata Milanove škole fudbala koji je proteklu sezonu proveo na posudbi u talijanskom trećeligašu Rendeu. Modić je već s 18 godina igrao u prvom timu Milana i mogao bi predstavljati veliko pojačanje za FK Željezničar. Modić iza sebe ima nastupe za sve omladinske selekcije Bosne i Hercegovine.

Stojan Vranješ je od odlaska iz bajnalučkog Borca u posljednjih osam godina igrao u Srbiji, Rumuniji i Poljskoj. Posljednje je nosio dres poljske Piast Gliwice za koju je u ovoj sezoni odigrao deset utakmica uz jedan gol i asistenciju. Za reprezentaciju BiH igrao je tri puta.

Vranješ bi za Željezničar trebao potpisati ugovor u naredna tri dana, odnosno do odlaska ekipe na pripreme u Tursku, a na Grbavici što prije žele finalizirati i potpis sa Andrejom Modićem.

 

Učitaj još novosti