22. 01. 2018 - 11:45
NJEGOV NAJVEĆI TRENUTAK Cristiano ponovo meta ismijavanja:...
907
Shares
NJEGOV NAJVEĆI TRENUTAK Cristiano ponovo meta ismijavanja:

DVA POGOTKA U DRUGOM PLANU

NJEGOV NAJVEĆI TRENUTAK Cristiano ponovo meta ismijavanja: "Ronaldova opsesija svojim izgledom otišla je na novu razinu"

22. 01. 2018 - 11:45
0
Shares

Cristiano Ronaldo prekinuo je golgeterski post u Realovu gaženju Deportiva. Bilo je 7:1 za momčad Zinedinea Zidanea, a portugalski je reprezentativac postigao dva pogotka. Ipak, susret nisu obilježili njegovi golovi.

Ronaldo je na samom kraju susreta zaradio povredu glave, nakon što ga je kopačkom nehotice udario Fabian Schar, u trenutku kada je Cristiano zabio pogodak glavom. Portugalac je imao posjekotinu pored lijevog oka iz koje mu je curila krv, zbog čega je morao napustiti travnjak.

U trenucima kada je napuštao igru Ronaldo je od klupskog liječnika zatražio mobitel da na zaslonu pogleda kakvo je stanje s njegovim licem. Opće je poznato da Cristiano jako pazi na svoj izgled, zbog kojeg je zaštitno lice brojnih kompanija, piše Gol.hr.

Video kako na mobitelu gleda u kakvom je stanju njegovo lice te kako nakon toga negativno klima glavom postao je hit na društvenim mrežama. Čak je i sportska novinska agencija Reuters ismijala situaciju.

"Ronaldo je opsjednutost svojim izgledom odveo na novu razinu."

"Ovo je najveći 'Ronaldov trenutak' dosad. Jednostavno nevjerojatno", stoji na sportskom portalu Benchwarmers.

Komentatori utakmice nisu mogli vjerovati onome što vide.

"Sada sam i službeno vidio sve."

Naravno, ima i onih koji su stali u odbranu Portugalca i ne vide ništa loše što je želio pogledati situaciju sa svojim licem iz kojeg curi krv. Međutim, kada se to posljednji put, ako se ikada, dogodilo da je jedan nogometaš toliko zabrinut izgledom posjekotine da na travnjaku gleda stanje?

Mnogi su mu zamjerili i njegovo ponašanje nakon što je Gareth Bale postigao prekrasan pogodak u završnici prvog poluvremena. Prije nego što je lopta došla do Velšanina, Ronaldo je s leđa bio gurnut, zbog čega je tražio jedanaesterac. Kada je Bale nekoliko sekundi kasnije zabio gol, Portugalac nije otišao slaviti, već je prvo imao štošta za prigovoriti glavnom i pomoćnom sucu.

U svakom slučaju, Ronaldo je ponovno uspio u tome da se nakon utakmice umjesto o njegovu nogometu priča o njegovim nenogometnim potezima.

 

Učitaj još novosti