21. 01. 2018 - 11:24
Posramljeni LeBron u nevjerici: Ovoliko poena nisam primio ni...
907
Shares
Posramljeni LeBron u nevjerici: Ovoliko poena nisam primio ni na igrici!

NBA

Posramljeni LeBron u nevjerici: Ovoliko poena nisam primio ni na igrici!

21. 01. 2018 - 11:24
0
Shares

Vicešampioni NBA lige Cleveland Cavaliersi pretrpili su najbolniji šamar u ovoj sezoni.

Poraženi su od Oklahome na svom terenu rezultatom koji je slika i prilika situacije u kojoj se nalazi ekipa Tyronna Luea: 148:124!

Koliko su trenutno loši Cavsi, inače najstarija ekipa u ligi, pokazuje činjenica da ni sa 124 data poena nisu bili ni blizu pobjede.

Odbrane gotovo da nije bilo, otpor kao da ne postoji u vokabularu igrača Clevelanda u posljednje vrijeme (pet poraza u posljednjih šest mečeva), pa su se Westbrook (20p, 20 as), George (36p), Anthony (29p) i Adams (25) poigravali sa protivnicima kao da je riječ o koledž ekipi.

LeBron, koji je ovoga puta propustio priliku da "prebaci" 30.000 poena i tako postane najmlađi u historiji kome je to uspjelo, zajedno sa saigračima ispraćen je zvižducima za prikazano, a poslije meča mogao je samo da konstatuje nemoć i destrukciju kroz koju prolazi ekipa.

"Nikad u karijeri nisam primio 148 poena, čak ni na igrici", slikovito je James pojasnio debakl.

"Radili su šta su htjeli, spolja, iznutra, razbili su nas", dodao je.

Pominje se i Lueov status, loša serija je i trenerova odgovornost i ne bi bilo iznenađenje da baš on plati ceh očajnim rezultatima i padu na treću poziciju na Istoku, koja može biti ozbiljno ugrožena od Miamija i Washingtona, ekipa koje su u naletu.

Učitaj još novosti