20. 01. 2018 - 22:27
Červar nakon trijumfa otvorio dušu: O ovoj izjavi trenutno...
907
Shares
Červar nakon trijumfa otvorio dušu: O ovoj izjavi trenutno bruji cijela Hrvatska

O UVREDAMA

Červar nakon trijumfa otvorio dušu: O ovoj izjavi trenutno bruji cijela Hrvatska

20. 01. 2018 - 22:27
0
Shares

Hrvatski rukometaši su sjajnom igrom u 2. kolu drugog kruga u Areni pobijedili moćnu Norvešku 32:28 i napravili veliki korak prema polufinalu.

Junak utakmice protiv viceprvaka svijeta bio je golman Ivan Stevanović s 14 odbrana, Manuel Štrlek zabio je šest, a Luka Cindrić pet golova.

"Igrali smo moderno i prve dvije utakmice koje smo slabije odigrali, ali Šveđani su nas uhvatili na spavanju. Nikad u mojoj zemlji nisam dobio toliko uvreda kao u zadnjih nekoliko dana. To mi rade cijelu karijeru, to je kod nas normalno. Ni ja nisam svetac i ja griješim, ali treba biti dostojanstva. No, jako sam osjetljiv na uvrede. Što god kažem mi proturiječe", rekao je Červar nakon pobjede.

"Igrali smo jedan moderan rukomet, obrana je bila granitna, ali moram se zahvaliti i publici. Nadao sam se da Zagreb može napraviti atmosferu kao Split i bio sam u pravu. No, i igrači su ih na to natjerali i oni su najveći junaci. Svi, od golmana do zadnjeg igrača i hvala im na tome, ali i Norvežanima na fer i korektnoj igri", dodao je Lino.

Ako želi u polufinale, "vatreni" će u srijedu morati savladati Francusku, možda i sa nekoliko golova razlike.

"Ne smijemo pasti u euforiju, moramo ostati stajati čvrsto na zemlji. Ovo je bila velika pobjeda, ali ništa mi još nismo napravili. Ovakva fantastična večer nas ohrabruje, ali ponavljam, ništa mi još nismo napravili", zaključio je Červar.

Učitaj još novosti