19. 01. 2018 - 19:23
Ronaldo u neviđenim problemima: Dobio samo jednu ponudu, a...
907
Shares
Ronaldo u neviđenim problemima: Dobio samo jednu ponudu, a tamo nikako ne želi ići...

UNITED GA NE ŽELI

Ronaldo u neviđenim problemima: Dobio samo jednu ponudu, a tamo nikako ne želi ići...

19. 01. 2018 - 19:23
0
Shares

Cristiano Ronaldo je dobio jasnu poruku - Nema nikakve šanse da klub izađe u susret njegovim zahtjevima i duplira mu platu kako bi stigao Lea Messija.

I dok se Portugalac žali da u klubu odlažu pregovore, iako ima ugovor do 2021., Florentino Perez je navodno obavestio Jorgea Mendesa, Ronaldovog agenta da će razmatrati ponude i da donese prijedlog u klub, što je dodatno iznerviralo Cristiana.

Njegova želja jeste Man. United, ali izvori u Engleskoj tvrde da dok je Jose Mourinho u klubu od toga nema ništa, ne postoji šansa da dva Portugalca ponovo sarađuju, uz to "Posebni" hoće Garetha Balea.

Nategnuta je i priča oko PSG, čak i da prodaju Edinsona Cavanija, troškovi operacije prije svega zbog Ronaldove plate bi bili takvi da Parižani ne bi mogli ni uz pomoć svog "kreativnog" računovodstva da zaobiđu FFP, tim prije što moraju da isplate 180 miliona eura za Kyliana Mbappea.

U ovom trenutku, kako pišu španski mediji, Ronaldo ima samo jednu ponudu za ljeto, i to ne iz LA Galaxyja kako se pričalo, već iz Kine, gdje ne želi da ide.

Prebogati Tianjin, koji je prošle godine ušao u ligu i zauzeo fantastično treće mjesto je spreman da Ronalda učini centrom novog projekta. Klub vodi Paulo Sousa, imaju ogroman novac i ambiciju da postanu najbolji tim Kine i Azije. Sponzor je čovjek koji kontroliše bolnice i prirodnu medicinu u Kini i jedan od najbogatijih ljudi u ovoj zemlji, od stranac imaju još Alexandrea Pata koji bi mogao da se vrati u Brazil, kao i Axela Witsela koga su uzeli ispred nosa Juventusu. 

Oni bi platili svakako 100 miliona eura obeštećenja Realu, a sigurno da bi Cristianu ponudili najveći ugovor u historiji fudbala i da bi zarađivao više od 50 miliona eura godišnje...

Učitaj još novosti