18. 01. 2018 - 17:14
Miočić: Prvo ću srušiti Ngannoua, a onda stižem u Hrvatsku!
907
Shares
Miočić: Prvo ću srušiti Ngannoua, a onda stižem u Hrvatsku!

VELIKI SPEKTAKL U LAS VEGASU

Miočić: Prvo ću srušiti Ngannoua, a onda stižem u Hrvatsku!

18. 01. 2018 - 17:14
0
Shares

Stipe Miočić ovog vikenda može ući u historiju UFC-a. Pobijedi li Francisa Ngannoua u Las Vegasu u noći na nedjelju, Stipe će postati prvi borac koji je triput odbranio naslov prvaka u teškoj kategoriji.

Tri dana uoči velike borbe Miočić je dao veliki intervju za portal Fight Site.

"Osjećam da je ova borba posebno bitna i velika, puno veća od one protiv Dos Santosa. O rekordu ne razmišljam, moja birga je samo pobjeda protiv Ngannoua. Svaki put sam sve bolji. Imam sjajan tim, najbolji na svijetu, koji me sprema na najbolji mogući način. U odličnoj sam formi, spreman sam i jedva čekam borbu", rekao je Miočić.

UFC u najavama velikog meča Amerikanca hrvatskih korijena potpuno zapostavlja u odnosu na strašnog Francisa Ngannoua koji je i favorit na kladionicama (1.65 - 2.30).

"Ne smeta me to. Već sam toliko puta u karijeri bio underdog da se time više ne zamaram. Imam puno važnijeg posla od toga, a to je Ngannou. Ne smijem mu dati priliku da iskoristi taj svoj strašni aperkat. Jak je, snažno udara i napreduje iz borbe u borbu. Ali, mene neće pobijediti, nema šanse", siguran je Miočić.

Kaže da mu se uoči borbe javio i Cro Cop.

"Stalno smo u kontaktu. Uvijek jedan drugome poželimo sreću prije mečeva. On je velik čovjek i velik borac i iznimno ga cijenim. Znam da mi je, ukoliko nešto trebam, uvijek na raspolaganju i da ga uvijek mogu nazvati. On zna da može nazvati mene", rekao je Stipe i zaključio:

"Možete očekivati da ću vrlo vjerojatno doći u Hrvatsku. U ovom trenutku vam ne mogu specificirati kada će to točno biti, ali ako me sada pitate, to bi se trebalo vrlo brzo realizirati. Nadam se da će biti što prije".

Učitaj još novosti