17. 01. 2018 - 20:46
Messijeva emotivna poruka Ronaldinhu dirnut će i najtvrđa srca
907
Shares
Messijeva emotivna poruka Ronaldinhu dirnut će i najtvrđa srca

BRAZILAC SE OPROSTIO OD AKTIVNOG IGRANJA

Messijeva emotivna poruka Ronaldinhu dirnut će i najtvrđa srca

17. 01. 2018 - 20:46
0
Shares

Brat i agent brazilske legende Ronaldinha, Roberto de Assis Moreira potvrdio je jučer kako 37-godišnji Ronaldinho odlazi u igračku penziju:

"Odustao je od igranja nogometa, gotovo je. Sada je vrijeme da mu pripremimo dostojan oproštaj! Planiramo proslavu u avgustu, nakon Svjetskog prvenstva, bit će nekoliko događaja u Brazilu, Europi i Aziji. Pomaže i što je već deset godina ambasador Barcelone."

Ronaldinho je karijeru započeo u brazilskom Gremiju, kojeg napušta 2001. godine te odlazi u Evropu, odnosno u PSG. Slavu i simpatije navijača diljem svijeta zaradio je igrajući za Barcelonu od 2003. do 2008. godine, dok je posljednji klub za koji je igrao bio Fluminense. 

Tijekom današnjeg dana mnogi su nogometaši na svojim društvenim mrežama zahvalili Ronaldinhu na svemu što je učinio za nogomet, a jedan od njih je i (po)najbolji nogometaš svijeta te Brazilčev bivši saigrač i nasljednik u Barceloni Leo Messi:

"Oduvijek sam govorio kako sam mnogo naučio od tebe. Uvijek ću ti biti zahvalan na tome što si mi olakšao da se uklopim u tim. Imao sam sreće što sam mogao podijeliti mnoge stvari s tobom i zaista sam sretan zbog toga. Nisi bio samo fantastičan igrač, bio si i jesi sjajna osoba, a to je ipak najvažnije. Odlučio si se penzionisati,  ali nogomet nikada neće zaboraviti tvoj smiješak. Sve najbolje, Ronnie."

Messi i Ronaldinho su četiri godine igrali zajedno u Barceloni, a Argentinac je svoj prvi pogodak u dresu Barcelone postigao na Ronaldinhovu asistenciju.

Učitaj još novosti