17. 01. 2018 - 19:45
Itekao bi im se moglo obiti o glavu: Razlozi zašto Real neće...
907
Shares
Itekao bi im se moglo obiti o glavu: Razlozi zašto Real neće nikoga dovesti u januaru

ZIDANE PRESUDAN FAKTOR

Itekao bi im se moglo obiti o glavu: Razlozi zašto Real neće nikoga dovesti u januaru

17. 01. 2018 - 19:45
0
Shares

Real Madrid kupovat će u siječnju jedino ako se nešto radikalno promijeni u sljedećih 15-ak dana!

Glavni razlog je taj što trener Kraljeva Zinedine Zidane ne želi nikoga. Francuz je uvjeren da na tržištu nema dostupnog igrača koji je trenutno bolji od onih koje on ima.

Nadalje, on želi da se njegovi igrači osjećaju važnima, stvarno vjeruje da ne trebaju dodatnu pomoć izvana kako bi bili bolji.

Zidane također želi zadržati dobru atmosferu u svlačionici, a isto tako zna da se novi igrača ne mogu odmah uklopiti u svlačionicu i dati odmah dobre rezultate.

Nadalje, tijekom Zidaneovog boravka u klubu, niti jedan igrač kojeg su potpisali u januaru nije uspio u Realu. Dok je bio igrač potpisali su Gravesena, Portilla, Cassana i Cicinha, a dok je bio trener Castille to je bio slučaj s Odegaardom.

Kad je došao Norvežanin, drugi igrači bili su nezadovoljni koji je tretman on ima, a baš to je ono što francuski trener ne želi da se ponovi s nekim novim pojačanjem.

Za kraj, nije zanemarivo ni to da predsjednik Reala Florentino Perez ne želi nepoštivati Zidaneovo mišljenje, jer on je jedan od njegovih ljubimaca u klubu.

Vjerovatno da je drugi trener ili drugi igrač, Florentino bi potpisao igrača ako bi to smatrao potrebnim, ali neće ako to znači 'raspravu' sa Zidaneom.

Učitaj još novosti