17. 01. 2018 - 11:05
Nakon BBC-a, novi Realov trio zvaće se NHL: Evo ko će ga...
907
Shares
Nakon BBC-a, novi Realov trio zvaće se NHL: Evo ko će ga predvoditi

PEREZ IMA IDEJU

Nakon BBC-a, novi Realov trio zvaće se NHL: Evo ko će ga predvoditi

17. 01. 2018 - 11:05
0
Shares

Karim Benzema, Gareth Bale i Cristiano Ronaldo jedno vrijeme bili su poznatiji pod skraćenicom BBC. 2013. stvorio se moćni trio koji je odigrao 316 utakmica, postigao 501 gol i osvojio 12 titula.

Ipak, njihovo vrijeme je prošlo. Bale je osakaćen povredama, Benzema konstantno na udaru navijača, dok se Ronaldo sprema na odlazak jer mu Florentino Perez ne želi pružiti poboljšani ugovor.

Sada se navijači pitaju šta će učiniti Perez, pošto je očigledno da se spremaju velika pomjeranja unutar tima i da je Real spreman da uloži bogatstvo.

Prvi će biti Neymar, najteži posao u historiji fudbala. Iako ga PSG ne želi prodati, Brazilac svojim ponašanjem u Parizu jasno pokazuje da transfer nije nerealan.

Drugi na listi je Hazard, koji bi trebao produžiti ugovor sa Chelseajem, ali najviše kako bi "plavci" mogli više zaraditi. 

I za kraj napadač. Harry Kane je izgleda neostvariva želja, za Icardija postoji interes, ali je jedina prava Perezova opsesija Robert Lewandowski. Poljak je dugo bio u sukobu sa čelnicima Bayerna oko zajedničkih ambicija, a priča se da nije odustao ni odlaskom Carla Ancelottija.

Tako bi nastao novi trio "NHL", za koji će biti potrebno uložiti ogroman trud. Ne treba sumnjati da je Perez spreman na baš sve kako bi ostvario svoje planove...

Učitaj još novosti