16. 01. 2018 - 12:42
Sad je stvarno pretjerao: Ovaj čovjek želi Hrvatskoj sve...
907
Shares
Sad je stvarno pretjerao: Ovaj čovjek želi Hrvatskoj sve najgore na Euru!

ALFRED GISLASON

Sad je stvarno pretjerao: Ovaj čovjek želi Hrvatskoj sve najgore na Euru!

16. 01. 2018 - 12:42
0
Shares

Domagoj Duvnjak se povrijedio na utakmici prvog kola Eura protiv Srbije, a bilo je samo pitanje trenutka kada će se oglasiti njegov trener u Kielu Alfred Gislason.

Nakon operacije koljena hrvatski kapiten bio je u utrci s vremenom kako bi nastupio na Euru. Uspio se oporaviti iako je protiv toga žestoko bio njegov trener u bundesligašu Alfred Gislason.

"Za sve bi bilo najpametnije da Domagoj ne igra na EP-u u siječnju. Za njegovo su stanje krivi ljudi u Hrvatskom rukometnom savezu i treneri koji nisu imali obzira prema njemu i njegovoj ozljedi. Utakmice koje je igrao za Hrvatsku na SP-u uništile su njegovo koljeno! Iskreno, zabrinut sam jer će Domagoj Duvnjak na EP-u svoje zdravlje staviti na kocku. Gotovo sam siguran da se tamo nitko neće brinuti za njegovo zdravlje!", pričao je sedmicu uoči Eura islandski stručnjak.

Duvnjak ga nije poslušao. Vođa hrvatske reprezentacije povrijedio je list noge u završnici utakmice sa Srbijom, pa možda više neće ni zaigrati na Euru. Cijela ta situacija s novom povredom dala je povoda Gislasonu da se opet oglasi.

"Moram spomenuti da neko nije razumio da on još nije bio potpuno spreman. Ne mogu shvatiti da je igrao u završnici utakmice, kad je bilo jasno da će Hrvatska pobijediti', rekao je Islanđanin te tako indirektno prozvao selektora Červara.

Duvnjak bi povredu mogao zaliječiti do odlučujućih utakmica druge faze po grupama ili do okršaja za medalje, ako ih Hrvatska izbori. Taj scenarij se nikako ne sviđa Gislasonu.

"Ako se Hrvati nastave toliko truditi da osvoje Euro, mi ćemo opet biti najveći gubitnici", dodao je Gislason pa je jasno kako trener Kiela želi Hrvatskoj da gubi utakmice te što prije završi svoj nastup na Euru.

Učitaj još novosti