16. 01. 2018 - 10:09
Haos u NBA ligi: Paul, Harden i ostali upali u svlačionicu...
907
Shares
Haos u NBA ligi: Paul, Harden i ostali upali u svlačionicu Clippersa da se obračunaju sa Griffinom i Riversom!

TENZIJE TOKOM CIJELOG MEČA

Haos u NBA ligi: Paul, Harden i ostali upali u svlačionicu Clippersa da se obračunaju sa Griffinom i Riversom!

16. 01. 2018 - 10:09
0
Shares

U najavi sinoćnjeg NBA programa u centru pažnje bila je utakmica između Golden Statea i Clevelanda, ali je najzanimljivije ipak bilo u ogledu LA Clippersa i Houstona.

Clippersi su se prije početka utakmice Paulu zahvalili lijepim videom, a i publika u Staples Centru ga je nagradila pljeskom. No, idila je kratko trajala.

Najveće tenzije su bile između Paula i Blakea Griffina, donedavno udarnog dvojca Clippersa. Sve je počelo u prvom poluvremenu kada je Griffin u jednom kontranapadu krenuo na zakucavanje, ali ga je Paul zaustavio blokadom. Griffin je od sudaca tražio prekršaj, a Paul je na sve reagirao nazvavši dojučerašnjeg suigrača 'kurvom' (bitch).

Paul je Griffina pokušao dekoncentrirati vičući 'no' svaki put kada bi on uputio šut prema košu, a Griffin mu je uzvratio fauliravši ga u jednom pokušaju prodora.

Vrhunac tog sukoba uslijedio je u posljednjoj četvrtini kada je Griffin išao u jednu akciju pored Paula, a kada su suci dosudili koš i dodatno bacanje, Paul se žalio sucima da nisu trebali priznati koš. U sve se umiješao i trener Houstona Mike D'Antoni, a onda i Blake Griffin te Trevor Ariza koji su zbog svojih izjava dobili tehničke pogreške.

To su bile njihove prve tehničke pogreške, a druge su dobili u posljednjoj minuti te su isključeni iz utakmice. Sve je počelo kada je Austin Rivers, koji nije igrao ovu utakmicu zbog ozljede, s klupe nešto dobacivao Trevoru Arizi, prenosi Germanijak. Ovaj mu nije ostao dužan, u sve se opet umiješao Griffin, a suci su reagirali isključivši ih obojicu.

Clippersi su pobijedili u utakmici (113:102), ali prava je drama uslijedila nakon njenog kraja. Tada su Chris Paul, James Harden, Trevor Ariza i Gerald Green upali u svlačionicu Clippersa želeći se obračunati s Austinom Riversom i Blakeom Griffinom. Osiguranje ih je izbacilo prije nego je došlo do tuče, a sigurno je da će se o ovom incidentu još pričati.

„Reći ću samo ovo – naša ekipa je bila u našoj svlačionici, a svi njihovi igrači nisu bili u njihovoj svlačionici. Ostalo trebate shvatiti sami“, komentirao je incident trener Clippersa Doc Rivers.

Sljedeća utakmica Clippersa i Rocketsa igra se 1. marta.

Učitaj još novosti