15. 01. 2018 - 18:18
UFC će oduzeti titulu McGregoru: Ma ne može se tako ponašati!
907
Shares
UFC će oduzeti titulu McGregoru: Ma ne može se tako ponašati!

JUTROS POTVRĐENA INFORMACIJA

UFC će oduzeti titulu McGregoru: Ma ne može se tako ponašati!

15. 01. 2018 - 18:18
0
Shares

UFC je nakon godinu dana spreman oduzeti pojas Conoru McGregoru.

Potvrdio je to jutros prvi čovjek najjače MMA promocije Dana White. White je otkrio da se McGregor planira vratiti u oktogon tek u junu i najavio borbu privremenog prvaka lake kategorije Tonyja Fergusona i Khabiba Nurmagomedova. 

Kako javljaju vodeći svjetski MMA portali, Ferguson i Nurmagomedov će se boriti za pojas prvaka, kojeg trenutno drži McGregor, ukoliko se Irac ne vrati u oktogon prije jeseni. White je potvrdio da će mu UFC oduzeti pojas ako nastaviti otezati s povratkom. 

"Ako se vrati, to je gotovo dvije godine od posljednje MMA borbe. To se ne smije dogoditi. Nije pošteno prema ostalima", rekao je White dodavši: "Volim Conora, poštujem ga, volim sve što je napravio za ovu kompaniju, svi to znaju. Ali pojas mora ići dalje. Bori se s pobjednikom borbe Khabiba i Tonyja, radimo na tom meču. Kada i ako se Conor vrati, dobit će priliku boriti se za pojas".

McGregor je posljednju borbu u UFC-u odradio u oktobru 2016. protiv Eddieja Alvareza, kada je uzeo titulu i postao prvi borac s dva UFC-ova pojasa. Onaj perolake kategorije, kojeg je osvojio protiv Josea Alda godinu ranije, oduzet mu je naknadno jer ga je odbio braniti kako bi odradio dvije borbe s Nateom Diazom, za prestiž i rekordu zaradu. Prošlu godinu proveo je u pripremi za boksački debi i "meč desetljeća" s Floydom Mayweatherom Mlađim. Posljednja četiri mjeseca uživa u zarađenim milionima i pozornost medija većinom privlači skandalima izvan ringa. Dana White je ranije govorio da se ne bi čudio da se McGregor više ne vrati u UFC.

Učitaj još novosti