15. 01. 2018 - 15:25
Neymar u nikad goroj situaciji: Problemi sa saigračima,...
907
Shares
Neymar u nikad goroj situaciji: Problemi sa saigračima, majkom, sestrom i medijima, a pita se ko je najluđi?!

BRAZILAC U CENTRU PAŽNJE

Neymar u nikad goroj situaciji: Problemi sa saigračima, majkom, sestrom i medijima, a pita se ko je najluđi?!

15. 01. 2018 - 15:25
0
Shares

Brazilac Neymar ljetos je za čak 222 miliona eura prešao u redove PSG-a. Sjajno se uklopio, ali brojni problemi su tu. Navodno je bivši as Barcelone nezadovoljan životom u Parizu i želi promjenu (čitaj transfer na "Santiago Bernabeu").

Osim toga, "L'Equipe" tvrdi da je trn u oku većini saigrača zbog ponašanja. Navodno, svi mu zameraju na tome da je slagao da ima porodične probleme kada je otišao u Brazil poslije praznika, odnosno u vrijeme dok se PSG spremao za meč u Liga kupu.

Među najglasnijima su bili Cavani, Pastore i Di Maria koji ne prihvataju da Neymar ima specijalan tretman.

"Postoje ljudi koji te vole i oni koji će te mrzeti čak i ako si najbolji čovjek na svijetu. Tu ne možeš ništa promijeniti, spustiš glavu i moliš se", kaže Neymar, koji nije rekao na koga je tačno mislio.

Ali, u ratu je i s medijima koji ga optužuju za cirkus, odnosno proslavu gola protiv Amiensa.

"To je bila opklada s drugarom, ne vidim što im sad to smeta", kaže Brazilac koji je stavio kopačku na glavu nakon pogotka.

Brzonogi ofanzivac propustio je sinoćnji duel s Nantesom (PSG slavio s 1:0 u gostima) zbog povrede, a pozabavio se i žutom štampom. Naime, lansirana je priča da se posvađao sa sestrom i majkom koje ne odobravaju to što se ponovo zabavlja sa Brunom Marquezinhe.

"Ovde se ne zna ko je luđi, ovi što pišu i izmišljaju, oni koji vjeruju, ili ja koji čitam i nerviram se", poručio je.

U Španiji i dalje insistiraju da čeka ljeto i da će na sve načine pokušati nakon Mundijala u Rusiji preći u redove Real Madrida. A tek bi onda bio tema svih svjetskih medija...

Učitaj još novosti