14. 01. 2018 - 13:20
Jacobsen: Olsen je odigrao odlično, zbog toga sam bio...
907
Shares
Jacobsen: Olsen je odigrao odlično, zbog toga sam bio najnervozniji

SELEKTOR DANSKE

Jacobsen: Olsen je odigrao odlično, zbog toga sam bio najnervozniji

14. 01. 2018 - 13:20
0
Shares

Prvo kolo grupe D reprezentacija Danske apsolvirala je 32:25 pobjedom nad Mađarima koji su se u igri držali tri četvrtine dvoboja. Vrlo slaba predstava u završnici, a uvjetovana danskom promjenom obrane stajala ih je poraza od sedam razlike.

,,Glavna razlika između nas i našeg protivnika je u tome što mi nismo napravili toliko pogrešaka, stvarali smo i koristili prilike, a minute u kojima smo igrali odlično iskoristili smo za odlazak na pristojnu razliku. Bilo je tijesno u početku, ali u posljednjih smo deset minuta iskoristili priliku i tu je utakmica bila gotova", svoje je dojmove nakon susreta podijelio golman Jannick Green Krejberg.

Izbornik Danaca Nikolaj Jacobsen po završetku se dvoboja osvrnuo na ono čega se najviše pribojavao, a na kraju mu pruža veliko zadovoljstvo.

"Ono zbog čega sam bio najviše nervozan je činjenica da sam imao svega četiri dana da Mortena Olsena uigram na desnom vanjskom. Izgledalo je vrlo dobro na treninzima, ali bilo je pitanje kako će to izgledati onda kada je najvažnije. Ako mene pitate, odigrao je odlično."

"Danska reprezentacija bila je bolja, posebno u drugom poluvremenu koje smo mi odigrali ispod svake razine. Promijenili su obranu, mi nismo pronašli odgovor na to i upravo je taj potez bio ključan za njihovo slavlje. Moramo brzo zaboraviti ovaj susret i ići korak po korak", iz svog je kuta otvarajuću utakmicu Prvenstva prokomentirao pak Gabor Ancsin.

Učitaj još novosti