13. 01. 2018 - 17:41
'Nemoralna' ponuda za Schweinija iz domovine: Uslovi za...
907
Shares
'Nemoralna' ponuda za Schweinija iz domovine: Uslovi za srpskog zeta su nestvarni, klub se pobrinuo i za Anu

ŽELI GA NIŽELIGAŠ

'Nemoralna' ponuda za Schweinija iz domovine: Uslovi za srpskog zeta su nestvarni, klub se pobrinuo i za Anu

13. 01. 2018 - 17:41
0
Shares

Bastian Schweinsteiger je dobio ponudu kakvoj se sigurno nije nadao ni u najluđim snovima. Nekadašnja zvijezda Bayerna i Manchester Uniteda trenutno je slobodna, a u svoje redove pozvao ga je njemački niželigaš SG Buna Halle.

Ponuda je itekako primamljiva, između ostalog nude mu 20 vrsta piva i život pored fabrike čokolade, kao i posao za lijepu Anu Ivanović.

"Želimo da ti ponudimo da zaigraš u našem klubu. Garantujemo ti potpuni mir, osiguraćemo ti najbolje uslove, a za suprugu Anu Ivanović naći ćemo mjesto u lokalnom teniskom klubu. Nemamo baš tim za Ligu prvaka, put je težak, ali s tobom je sve moguće, jer niko ne može pobijediti fudbalskog boga! Naši igrači su tvoji veliki fanovi i bili bi sretni da igraju s tobom", poručili su putem Facebooka iz ovog niželigaša.

Ipak, mali klub ima i 'asa u rukavu'.

"Nudimo ti nešto posebno! Poslije utakmica i treninga imaćeš priliku da se odmoriš uz 20 vrsta piva, a sigurni smo da ćeš brzo zavoljeti grad, jer imamo i fabriku čokolade. Za kraj, možemo i stadion nazvati po tebi. Čekamo da nam se javiš", dodaje se u pozivu.

Učitaj još novosti