13. 01. 2018 - 16:34
"Ključ za naredni meč je da se psihički pripremimo, obećao sam...
907
Shares

PIVOT ŽELJKO MUSA:

"Ključ za naredni meč je da se psihički pripremimo, obećao sam sebi da ću se boriti do posljednjeg atom snage"

Sport.ba/Hina
13. 01. 2018 - 16:34
0
Shares

"Borit ćemo se kao u dvoboju sa Srbijom i u sljedećim utakmicama, a čeka nas vrlo težak protivnik i potpuno drugačija utakmica nego protiv Srbije", kazao je u Splitu o sljedećem protivniku Hrvatske na Europskom prvenstvu Islandu pivotmen Željko Musa. 
 
Hrvatska je u petak pobijedila Srbiju s 32:22 u otvarajućoj utakmici kontinentalne smotre, a u nedjelju je čeka Island koji je s 26:24 slavio protiv Švedske.
 
"Drago mi je što smo u onakvom ambijentu splitske Arene uspjeli pobijediti Srbe i sada puno lakše idemo dalje. Islanđani su iznenadili Šveđane koji su bili favoriti čime su malo poremetili našu skupinu. Vrlo su snažni sa sjajnim vođom Palmarssonom, brzi su i brzo završavaju napade. Ključ je da se psihički pripremimo kao što smo to radili i prije Srbije. U napadu trebamo biti krajnje strpljivi, ne ulaziti u neke loše opcije šuta kako ne bismo razbranili njihova golmana Gustavssona koji je uništio Šveđane", kazao je Željko Musa koji je minutažu dijelio s veteranom Igorom Vorijem. 
 
"Obećao sam sebi da ću doslovce dati sve od sebe na ovom prvenstvu i boriti se do posljednjeg atoma snage. Na izborniku Červaru je da procijeni tko će i koliko igrati, kao što je odlučio da ostanemo Vori i ja, a otpadnu Tin Kontrec i Marino Marić koji su također iznimno kvalitetni. Bitan je momčadski učinak, osobne statistike nisu", izjavio je igrač njemačkog Magdeburga.  

Učitaj još novosti