07. 01. 2018 - 22:54
"Ngannou nije trebao prihvatiti borbu protiv Miočića, izgubit će!"
907
Shares

MICHAEL BISPING

"Ngannou nije trebao prihvatiti borbu protiv Miočića, izgubit će!"

07. 01. 2018 - 22:54
0
Shares

Jedan od najkontroverznijih boraca današnjice i bivši UFC-ov prvak u srednjeteškoj kategoriji, Michael Bisping, gostovao je u podcastu „Believe You Me“ stranice. 

Osim pregleda protekle godine, osvrnuo se i na teškaški obračun za prvaka između Stipe Miočića i zastrašujućeg izazivača, Francisa Ngannoua. 

Za razliku od kladionica i dobrog dijela fanova najveće svjetske MMA organizacije, Bisping vidi Miočića kao favorita u ovom meču.

"Nije trebao prihvatiti taj meč. S Overeemom se borio prije samo dva mjeseca. Problem nije u prevelikom treniranju ili nedostatku odmora, već to nije dovoljno za spremiti se protiv borca kao što je Miočić. Trebao je zatražiti još koji mjesec pauze i otići u zemlju poput Bugarske ili Rusije. Tamo bi trebao jako raditi na svom hrvanju i obrani od bacanja. Tek tada bi bio spreman. Ovako ima preveliki minus. Razoran je na nogama, ali ako se ne može obraniti od rušenja i brzo ustati, izgubit će ovu borbu. A priliku za šampionski pojas dobivate rijetko, jako rijetko. Stipe zna da je 'underdog', ali je skroman i pametan i to mu ne smeta. Vjeruje da može srušiti Ngannoua i tamo ga završiti", rekao je Bisping i dodao:
 
"To smo vidjeli i u borbi protiv Hunta. Jakog udarača uvijek pokušava srušiti i hrvati se s njim što suparnika jako umara.“

Učitaj još novosti