04. 01. 2018 - 16:34
Burno u Barceloni, igrači protestuju: Ako stigne Coutinho,...
907
Shares
Burno u Barceloni, igrači protestuju: Ako stigne Coutinho, doći će do velikog sukoba...

PLATA

Burno u Barceloni, igrači protestuju: Ako stigne Coutinho, doći će do velikog sukoba...

04. 01. 2018 - 16:34
0
Shares

Philippe Coutinho još uvijek nije prešao u Barcelonu, a već stvara probleme u momčadi s Camp Noua. Problem je naravno - novac.

Kada Coutinho napokon odradi taj transfer, bit će vjerojatno najplaćeniji igrač na Nou Campu nakon Lea Messija, što se nikako ne sviđa starosjediocima momčadi, poput Piquea.

Iniesta i Messi, kapetani momčadi, zasigurno neće imati problema s Coutinhom jer su sami nedavno potpisali nove ugovore. No, morat će smiriti Piquea, piše Diariogol.

Pique je ključan igrač Barce, ne samo zbog svojih nogometnih vještine, već i zbog svojih veza u inozemstvu. Naime, bio je ključan u potpisivanju sponzorskog ugovora između Barce i Rakutena.

Trenutno je treći najplaćeniji igrač Barce, s Iniestom i Busquetsom. Samo su Suarez i Messi ispred njih. Coutinho bi trebao samo 'naslijediti' plaću koju je imao Neymar i tako se izjednačiti sa Suarezom. S time se nikako ne slažu u svlačionici Barcelone, prenosi Goal.

Smatraju kako je jako dobar te da može biti još i bolji. Ali, ne može biti plaćeniji od stupova momčadi, barem ne odmah po dolasku.

Pique trenutno zarađuje 14 miliona eura po sezoni i očekuje novi ugovor jer mu postojeći ističe 2019. Za očekivati je da će onda i Busquets zatražiti novi ugovor., a u dugom roku bi trebali imati istu plaću kao i Suarez. Također igrači Barcelone smatraju kako nema smisla sada kupovati Coutinha koji neće moći igrati u Ligi prvaka te će narušiti ravnotežu svojim velikim transferom.

No, tako ne misle čelnici Barce. Smatraju kako će im Coutinho olakšati osvajanje domaćeg prvenstva te da će se taman prilagoditi na život i biti na vrhuncu za iduću sezonu.

Inače, Liverpool od Barcelone očekuje odštetu od 150 miliona eura, a britanski mediji izvještavaju da je Liverpool nekoliko puta nudio veću plaću Brazilcu. No, Barcelona je poziv koji se ne propušta i čini se kako će ponovno cijeli prijelazni rok priča o Coutinhu okruživati Anfield.

(Goal.com)

Učitaj još novosti