03. 01. 2018 - 17:04
Pojavila se snimka incidenta zbog kojeg se UFC borac jako...
907
Shares
Pojavila se snimka incidenta zbog kojeg se UFC borac jako naljutio na legendarnog Van Dammea

NA KRAJU SE IPAK IZGRLILI

Pojavila se snimka incidenta zbog kojeg se UFC borac jako naljutio na legendarnog Van Dammea

03. 01. 2018 - 17:04
0
Shares

Prošlog mjeseca na borilačkim se portalima pojavila vijest o ''incidentu'' na treningu s poznatim glumcem u glavnoj ulozi. Jean-Claude Van Damme gostovao je kod tima Alpha Male te s borcima prolazio tehnike udaraca.

Bivši UFC-ov prvak u bantam-kategoriji Cody Garbrandt, koji je u novembru izgubio pojas od T. J.-a Dillashawa, prilikom jedne demonstracije "dobio je po zubima" od legendarnog glumca koji je proslavio borilačke sportove.

Sada se i pojavila snimka tog manjeg incidenta zbog kojeg se Garbrandt navodno jako naljutio. Glumac se ispričavao UFC borcu, no nije previše pomoglo.

''Pomislio sam ‘koji k***?’. Jebeno me udario tačno u zube, pomislio sam 'kakav šupak'. Bio sam jako ljut, eksplodirao sam u sebi. Pogledao sam Roba, tada sam pogledao prema Jeanu i rekao sam Robu 'da drži tog šupka podalje od mene'. Udario me u zube. Udario me u zube, a samo smo se zafrkavali. Koliko se samo puta međusobno udaramo, ali uvijek u posljednji trenutak zaustaviš udarac. Ovaj lik me jednostavno udario u zube. Ne želim lagati, ima jebeno brze udarce nogama, ali ideja je bila da mi pokaže udarce, ne da me udari. Poludio sam, sve mi se zacrnilo'', rekao je Garbrandt u jednom podcastu, prenosi Fightsite.

Na kraju je ipak prihvatio ispriku na pomirbenoj večeri koju je Urijah Faber spremio za svoj tim

''Tako je kako je. Na kraju smo se izgrlili i bilo je to dobro iskustvo s Jeanom. Ima dobre udarce nogama, ne mogu lagatii'', rekao je Garbrandt.

Učitaj još novosti