26. 12. 2017 - 17:57
Lingard spasio United domaćeg poraza, Begović primio tri gola
907
Shares
Lingard spasio United domaćeg poraza, Begović primio tri gola

PREMIERSHIP

Lingard spasio United domaćeg poraza, Begović primio tri gola

26. 12. 2017 - 17:57
0
Shares

Mini kriza u Manchester Unitedu! Nakon ispadanja od drugoligaša Bristola u Liga kupu 2:1, pa prvenstvenog remija protiv Leicestera 2:2, danas je u 20. kolu Premier lige na Old Traffordu bod odigravši 2:2 uzeo Burnley.

Gosti su Old Trafford 'zaledili' već u trećoj minuti kada se u gužvi najbolje snašao Barnes. Burnley je vodstvo udvostručio u 36. minuti kada je sjajno iz slobodnog udarca s 25 metara pogodio Defour.

Nadu vragova u 53. minuti dao je Lingard golom petom sa sedam metara. Lingard, koji je na poluvremenu zamijenio Ibrahimovića, na kraju je i spasio bod vragovima i to golom u 91. minuti.

Zanimljivo, ovo je tek drugi put u 20. slučajeva da momčad koju vodi Mourinho nije izgubila kada je gubila dva razlike. No, kao ni u tom jednom slučaju, nisu ni pobijedili.

Chelsea je krilima Španaca s 2:0 slomio Brighton. U 46. minuti glavom je pogodio Morata na asistenciju Azpilicuete, da bi konačan rezultat Alonso, također glavom, zabio nakon ubačaja Fabregasa. Zanimljivo, Chelsea i Real Sociedad su momčadi za koje su španski igrači zabili najviše golova ove sezone, njih 20.

Nikola Vlašić i Muhamed Bešić s tribina su gledali remi 0:0 Evertona kod WBA.

Watford je okrenuo protiv Leicestera za slavlje 2:1 golom Waguea i autogolom Schmeichela. Lisice su prethodno povele preko Mahreza.

Sjajnu utakmicu odigrali su Bournemouth i West Ham, a na kraju su podijelili bodove odigravši 3:3. Gosling, Ake i Wilson zabili su za domaćine, Collins te Arnautović (2) za goste. Begović je branio 90 minuta, a bio je direktni krivac za jedan pogodak Austrijanca srpskih korijena.

Pobjednika nije bilo ni u dvoboju Huddersfielda i Stokea, završilo je 1:1.

Učitaj još novosti