23. 12. 2017 - 17:29
Oglasio se Isco: Ne širite sra*a, evo zašto sam napustio...
907
Shares
Oglasio se Isco: Ne širite sra*a, evo zašto sam napustio zagrijavanje

VEZNJAK OBJASNIO

Oglasio se Isco: Ne širite sra*a, evo zašto sam napustio zagrijavanje

23. 12. 2017 - 17:29
0
Shares

Fudbaler Reala Isco oglasio se na društvenim mrežama poslije poraza kraljevskog kluba od Barcelone u El Clasicu (3:0), u meču u kome 25-godišnji ofanzivac nije ni igrao.

Iako ništa zvanično niko nije izjavio poslije utakmice između Reala i Barcelone, na društvenim mrežama se pronijela vest da je Isco odbio da se zagrijava tokom meča, te da u svlačionici madridskog kluba sa Iscom postoji sukob. Prednjačio je "As" koji je istakao da je Isco napustio zagrijavanje. 

Trener Reala Zinedine Zidane je u igru ubacio Balea, Asensija i Nacha Fernandeza, ali je bio i ograničen činjenicom da je Dani Carvajal dobio crveni karton, pa je bilo važno i da se pojača odbrana. 

"Prestanite da širite sra.a, dvojica mojih saigrača je trebalo da uđu u igru (Bale, Asensio). Nisam znao da su moguće četiri izmjene", napisao je Isco. 

Isco je ove sezone u timu Reala igrao veoma dobro, zabilježio je 24 nastupa u svim takmičenjima, a postigao je pet golova. U La Ligi je igrao na svim mečevima, osim u subotu u porazu u El Clasicu.

Učitaj još novosti