18. 12. 2017 - 12:38
Najtraženiji igrač u Evropi: Juventus, PSG, Chelsea,...
907
Shares
Najtraženiji igrač u Evropi: Juventus, PSG, Chelsea, Liverpool, City i United ga silno žele, a ovo je njegov odgovor

SERGEJ MILINKOVIĆ-SAVIĆ

Najtraženiji igrač u Evropi: Juventus, PSG, Chelsea, Liverpool, City i United ga silno žele, a ovo je njegov odgovor

18. 12. 2017 - 12:38
0
Shares

Fudbaler Lazija Sergej Milinković-Savić blista ove sezone. Jedan od glavnih razloga zašto je i Muslin napustio klupu Srbije je taj što ga nije zvao među Orlove.

Ipak, Sergej je nedavno debitovao za naše susjede, a jučer je postigao dva gola u remiju kod Atalante od 3:3 u utakmici Serije A.

Upravo je ovaj ofanzivac jedan od najtraženijih evropskih igrača u ovom trenutku, a cijena mu je trenutno vrtoglavih 100 miliona eura.

Juventus, oba tima iz Manchestera, Liverpool, Barcelona, Chelsea, Monaco i PSG imaju ga na radaru, a i jučer su ga posmatrali brojni skauti.

"Dao sam dva važna gola, igram za Lazio i nije mi bitno ko je došao da me gleda. Sretan sam u Laziju i Rimu", rekao je Milinković-Savić za Mediaset poslije meča. 

Milinković-Savić ima ugovor do 2022. godine, ali od narednog ljeta skoro sigurno napušta "Olimpico" u velikom transferu, najvećem u historiji kluba.

Predsjednik Lacija Claudio Lotito prošli prijelazni rok, prema sopstvenom priznanju, odbio je ponudu od 70 miliona eura i zahtijeva najmanje 100 miliona za 22-godišnjeg Srbijanca.

Učitaj još novosti