16. 12. 2017 - 23:47
Modrić: Ovo je bila najbolja godina u mojoj karijeri, sljedeći...
907
Shares
Modrić: Ovo je bila najbolja godina u mojoj karijeri, sljedeći cilj je titula prvaka Španije!

IGRAČ TURNIRA

Modrić: Ovo je bila najbolja godina u mojoj karijeri, sljedeći cilj je titula prvaka Španije!

16. 12. 2017 - 23:47
0
Shares

Real Madrid osvojio je Svjetsko klupsko prvenstvo pobjedom nad Gremijom (1:0) u kojoj je najbolji igrač bio kapiten hrvatske reprezentacije Luka Modrić.

Hrvatski veznjak dobio je i posebnu počast osvojivši trofej za najboljeg igrača turnira.

Modriću je ovo 13. osvojeni naslov od dolaska u Real i već treće Svjetsko klupsko prvenstvo, a madridski klub postavio je rekord po broju trofeja u jednoj godini osvojivši ih u 2017. čak pet!

Poklonite se maestru: Luka Modrić je najbolji igrač Svjetskog klupskog prvenstva!

"Ovo je bila odlična godina, ponosni smo što smo osvojili još jedan trofej. Drago mi je zbog nagrade koju sam osvojio, ali najvažnije mi je Svjetsko prvenstvo. Još nismo svjesni svega što smo postigli", skromno je komentirao Modrić nakon utakmice finala i nastavio:

"Kada igraš svaki dan niti ne razmišljaš o tome, nisi niti svjestan toga. No, na kraju ćemo se sjetiti svega što smo napravili."

"Ovo je bila najbolja godina u mojoj karijeri, nagrada za sav rad i predanost. Lijepo je kad vas drugi cijene. Ponosan sam. Želim nastaviti osvajati trofeje s Realom".

Zidane rekorder Reala: Iduće godine idemo po svih šest trofeja!

Iduće subote (13:00) Real u Madridu dočekuje Barcelonu za kojom u prvenstvu zaostaje osam bodova.

"Idući cilj je nova titula. U dobroj smo seriji, nadam se da ćemo to pokazati protiv Barcelone i smanjiti bodovnu razliku za njom", rekao je Modrić za kraj.

Učitaj još novosti