16. 12. 2017 - 23:42
Zidane rekorder Reala: Iduće godine idemo po svih šest...
907
Shares
Zidane rekorder Reala: Iduće godine idemo po svih šest trofeja, volio bih da Cristiano produži ugovor!

NAKON OSVAJANJA KLUPSKOG SP-A

Zidane rekorder Reala: Iduće godine idemo po svih šest trofeja, volio bih da Cristiano produži ugovor!

16. 12. 2017 - 23:42
0
Shares

Zinedine Zidane upisao se u povijesne knjige madridskog Reala osvojivši u istoj kalendarskoj godini pet trofeja: Ligu prvaka, špansku ligu, španski superkup, evropski superkup i, današnjom 1:0 pobjedom protiv Gremija, klupsko Svjetsko prvenstvo!

"Odigrali smo odličnu utakmicu, zadovoljan sam sa svim segmentima igre. Pobjeda je zaslužena, od početka do kraja smo igrali na visokoj razini. Osvojili smo i peti trofej, sretni smo jer je to pravi pothvat", rekao je Zidane i prokomentirao nastup Cristiana Ronalda, strijelca jedinog pogotka.

"Kada je najbitnije, možete računati da će on donijeti pobjedu. Volio bih da produži ugovor, za nas je fundamentalno da Cristiano do kraja karijere ostane u klubu jer niko neće moći ponoviti to što on radi."

"Sretni smo što u utakmicu protiv Barcelone ulazimo u dobrom raspoloženju, ali prvo ćemo proslaviti ovaj naslov."

"Za nas je ovo jako lijep period, a moramo učiniti sve kako bi što duže trajao i kako bi dogodine mogli nadmašiti ovogodišnji učinak i osvojiti - svih pest trofeja!"

Utakmicu je prokomentirao i veznjak Reala Toni Kroos koji se osvrnuo na učinak Ronalda i utrku za naslov španskog prvaka s Barcelonom.

"Ludo je to što smo uspjeli osvojiti ovoliko trofeja u jednoj godini! Može se reći da smo ovaj najlakše podigli, ali zapravo je do njega najteže doći jer prvo treba osvojiti Ligu prvaka."

Ronaldo je postigao pogodak i u polufinalnoj utakmici i u finalu protiv Gremija.

"Mediji će sada biti najsretniji jer imaju o čemu pisati, ali mi nikada nismo sumnjali u njega. On uvijek pokušava postići pogodak i ovoga puta to mu je uspjelo u obje utakmice. Ne moram niti reći koliko nam znači."

Koji je recept za osvajanje novih naslova?

"Motivacija i glad za pobjeđivanjem. Trenutno smo u zaostatku u ligi, nadam se da ćemo se približiti Barceloni, ali sigurno je da neće biti lako", zaključio je njemački reprezentativac.

Učitaj još novosti