14. 12. 2017 - 12:59
Upravni odbor FK Sloboda na čelu sa predsjednikom Mujkanovićem...
907
Shares
Upravni odbor FK Sloboda na čelu sa predsjednikom Mujkanovićem podnio neopozivu ostavku

NISU POZNATI DETALJI

Upravni odbor FK Sloboda na čelu sa predsjednikom Mujkanovićem podnio neopozivu ostavku

14. 12. 2017 - 12:59
0
Shares

Kako Tuzlanski.ba nezvanično saznaje predsjednik UO FK Sloboda Tuzla, Senad Mujkanović u ime kompletnog Upravnog odbora podnio je ostavku.

O svojoj namjeri Mujkanović je obavijestio kako predsjednika Skupštine FK Sloboda Kemala Kurevića tako i gradonačelnika Tuzle Jasmina Imamovića koji će u toku dana napismeno dobiti ostavku. Za sada nam nisu poznati detalji i razlozi ostavke koja je uslijedila iznenada za vrijeme zimske pauze.

Podsjetimo, Mujkanović je na mjesto predsjednika kluba došao nakon ostavke Azmira Husića i sa članovima Upravnog odbora koje je sam izabrao godinu dana je upravljao klubom. Za vrijeme njegovog mandata kako je i sam Mujkanović isticao na press konferencijama urađene su veliki pomaci ka ozdravljenju kluba i finansijskoj konsolidaciji. Nažalost slabe igre i bodovni saldo nije pratio sve ostale aktivnosti predsjednika Mujkanovića i članova UO FK Sloboda. Sloboda ima izboreno polufinale KUP-a Bosne i Hercegovine dok na tabeli zauzima 10. mjesto sa svega 16 osvojenih bodova.

Obzirom na novonastalu situaciju uskoro se može očekivati sjednica Skupštine na kojoj bi se trebalo raspravljati o izboru novog predsjednika UO FK Sloboda.

Učitaj još novosti