14. 12. 2017 - 10:32
Nova afera Donnarumma: Otkriveno što se golman predomislio,...
907
Shares
Nova afera Donnarumma: Otkriveno što se golman predomislio, Talijani bijesni!

RAIOLIN PLAN

Nova afera Donnarumma: Otkriveno što se golman predomislio, Talijani bijesni!

14. 12. 2017 - 10:32
0
Shares

U Italiji je ponovo u fokusu afera "Donnarumma".

Poslije sinoćnje poruke navijača i Donnarumminim suza, trener Rino Gattuso, ali i saigrači su stali u odbranu mladog golmana.

„Užasno se osjećam, jer se jedno dijete prikazuje kao da je čudovište, a to u najmanju ruku nije zaslužio. Srećom, na tribinama je bilo samo 9.000 navijača. Zamislite kako bi se osjećao da ga je vrijeđalo, na primer, 50.000 ljudi“, rekao je Gattuso.

Što se kluba tiče, oni tvrde da golman ima ugovor do 2021. da sa njegovim agentom Minom Raiolom nemaju šta da razgovaraju i da ne nasjedaju na provokacije.

Iza kulisa se ipak pominje da bi prodali golmana ako zaista PSG uplati 70 miliona eura u januaru, što je ipak naučna fantastika.

Ali, kako otkrivaju italijanski mediji, evo šta je bio Raiolin plan i šta je pokolebalo Donnarummu.

Naime, on nije zadovoljan, Milan je daleko od ozbiljnog kluba, a iz ove situacije se ne vidi rješenje. Golman je shvatio ono što mu je Raiola pričao prošlog proljeća, da su kineski vlasnici neozbiljni, da što se, takmičarskih ambicija tiče, nemaju šta da traže, jer nemaju novca, prenosi Sportske.net

I teško mu je zamjeriti na tome, jer i dalje mač posudbe visi nad glavom, vlasnik odbija da proda klub, a nikome nije jasno kako će za deset mjeseci isplatiti 300 miliona eura. Moguće je da Milan završi u rukama Eliott fonda koji bi dalje preprodao "Rossonere"...

Zbog toga je Donnarumma sada promenio mišljenje. Raiola pokušava da vrati vrijeme, da pričom o pritisku raskine ugovor, ali to je teška misija.

Da je slobodan, Donnarumma bi u Parizu mogao da bude najplaćeniji golman svijeta sa 12 miliona eura po sezoni, a provizija Raiole bi bila dvocifrena, s obzirom da bi doveo najtalentovanijeg golmana besplatno.

Ipak, sam Donnarumma je pogriješio što nije poslušao Raiolu, sada su svi protiv njega, a vidjećemo kako će se ova drama završiti.

Učitaj još novosti