14. 12. 2017 - 08:57
Priča o Bosni je prevara: Kako je Fatim Terim "namagarčio" N/FSBiH
907
Shares
Priča o Bosni je prevara: Kako je Fatim Terim

LOŠ PR

Priča o Bosni je prevara: Kako je Fatim Terim "namagarčio" N/FSBiH

14. 12. 2017 - 08:57
0
Shares

Iako se to moglo pretpostaviti od samoga starta spekulacija, Fatim Terim definitivno neće biti novi selektor reprezentacije BiH.

Tokom prošle sedmice članovi Komisije za imenovanje selektora fudbalske "A" reprezentacije Bosne i Hercegovine Sead Kajtaz i Zvjezdan Misimović, uz pomoć Tarika Hodžića, velikog prijatelja i nekadašnjeg saigrača Terima u Galatasarayu, pokušavali su uvjeriti turskog stručnjaka da preuzme kormilo bh. nacionalnog tima.

Ipak, danas su turski mediji razotkrili cijelu priču i tvrde kako je Terim u principu iskoristio N/FSBiH za lične potrebe.

“Radio sam PR ranije. Loš PR se primjeti sa 100 metara. Priča o Bosni je prevara, PR posao Fatiha Terima. Ne postoji ponuda za Terima”, rekao je sportski novinar Serdar Ali Celikler u emisiji televizije NTV Spor.

Da nešto nije uredu potvrđuju i riječi pomenutog Hodžića, koji je rekao da je sve troškove tog sastanka snosio upravo Terim. "Od šofera do ugostiteljskih usluga".

Ono što Terim želi je povratak na klupu Galatasaraya. To žele i navijači. Jedino što trenutno klupski čelnici i dalje vjeruju hrvatskom strategu Igoru Tudoru.

Učitaj još novosti