13. 12. 2017 - 09:59
Spalletti potpuno iskren: Pordenone je zaslužio prolaz, loše...
907
Shares
Spalletti potpuno iskren: Pordenone je zaslužio prolaz, loše sam odradio svoj posao

KUP ITALIJE

Spalletti potpuno iskren: Pordenone je zaslužio prolaz, loše sam odradio svoj posao

13. 12. 2017 - 09:59
0
Shares

Nerazzurri nisu mogli pronaći put do gola protiv trećeligaša Pordenonea u 120 minuta, ali su na kraju prošli dalje nakon izvođenja jedanaesteraca. Trener Intera Luciano Spalletti priznao je kako je Pordenone vrlo lako mogao proći dalje, a da jesu - bilo bi sasvim zasluženo.

"Poslao sam igrače koji nisu igrali puno ove sezone. Bilo je jasno kako se muče s ritmom jer je vezna linija Pordenonea bila sjajna", priznao je Spalletti.

Jedna od četiri neporažene ekipe visila kao nikada: Ni iz 33 udarca nisu mogli zabiti trećeligašu

"Nismo dobro kontrolisali loptu te nismo ispunjavali svoje zadaće. Često smo ulazili u nepotrebne duele i radili prekršaje. Kako je utakmica prolazila bili smo sve nervozniji, a igrači Pordenonea su bili sve motivisaniji."

"Znao sam biti u takvoj situaciji i znam kako su se igrači osjećali. Smatram kako nisam odradio svoj posao jer je postojala razlika u kvaliteti na terenu, a mi ju nismo kapitalizirali. Srećom nismo bili kažnjeni iako smo trebali biti."

"Da su gosti na kraju prošli, bilo bi sasvim zasluženo. Srećom naš golman je bio sjajan tijekom izvođenja jedanaesteraca."

Inter je tako prošao u četvrtfinale gdje će ga čekati pobjednik susreta između Milana i Verone koji se igra večeras (20.45).

Učitaj još novosti