12. 12. 2017 - 12:46
NBA liga dobija novi supertim: LeBron našao ekipu s kojom će...
907
Shares
NBA liga dobija novi supertim: LeBron našao ekipu s kojom će srušiti Golden State

ISTIČE MU UGOVOR

NBA liga dobija novi supertim: LeBron našao ekipu s kojom će srušiti Golden State

12. 12. 2017 - 12:46
0
Shares

LeBronu Jamesu na kraju sezone ističe ugovor s Clevelandom. Mnogi vjeruju da će sljedeće sezone, ako ove ne osvoji naslov prvaka, igrati za neku drugu ekipu.

NBA insajderi tvrde da će Houston Rocketsi učiniti sve kako bi doveo LeBrona sljedećeg ljeta. A Houston je trenutno vodeća ekipa NBA lige s omjerom 21-4. U utakmicama u kojima je igrao Chris Paul, ovosezonsko pojačanje, Houston je bez poraza (11-0). 

I zamislite kada bi takvoj ekipi još pridružili najboljeg košarkaša današnjice. LeBron je poručio da o novom ugovoru neće razmišljati do kraja sezone, ali NBA klubovi uvjereni su da je Houston u ovom trenutku najrealnija opcija za njega.

U Clevelandu sam vuče ekipu. Ostao je bez Kyrieja Irvinga, njegov nasljednik Isaiah Thomas još nije zaigrao pa LeBron s nevjerojatnim brojkama za jednog 33-godišnjaka drži ekipu u vrhu Istoka. I sam James je svjestan da mu nije ostalo previše sezona pa želi što konkurentniju ekipu za naslov prvaka, a u ovom trenutku nema boljeg izbora od Houstona. 

Tamo bi zaigrao sa svojim velikim prijateljem Paulom, u Jamesu Hardenu imao bi vrhunskog scorera, ali je problem ostatak ekipe. Očekuje se da bi se vodeća ekipa lige mogla riješiti Ryana Andersona, Paul mogao uzeti manji ugovor, a Clint Capela i Trevor Ariza produžiti. Ostatak ekipe popunio bi se veteranima. 

LeBron zna da će s Clevelandom teško protiv Golden State Warriorsa i Kevina Duranta, Stepha Curryja, Draymonda Greena i Klaya Thompsona, prestar je da bi razvijao mlade ekipe poput Philadelphije i Lakersa pa nije ni čudo što je ovakav Houston favorit za njegovo dovođenje.

Učitaj još novosti