11. 12. 2017 - 13:38
Plavi dio Londona bijesan: Tvrde da im je bivši igrač Reala...
907
Shares
Plavi dio Londona bijesan: Tvrde da im je bivši igrač Reala namjestio Barcelonu na žrijebu Lige prvaka, imaju i dokaze!

XABI ALONSO U CENTRU PAŽNJE

Plavi dio Londona bijesan: Tvrde da im je bivši igrač Reala namjestio Barcelonu na žrijebu Lige prvaka, imaju i dokaze!

11. 12. 2017 - 13:38
0
Shares

I ovaj žrijeb drugog kola Lige prvaka nije mogao proći bez nagađanja o namještanju. Naime, danas su u Nyonu izvučeni parovi osmine finala Lige prvaka, a sastat će se između ostalih Chelsea - Barcelona.

Apsolutno svi u Londonu su željeli izbjeći Katalonce, s kojima imaju veoma neugodna iskustva. Ali, kuglica je odlučila da to ipak bude tim s "Nou Campa" i trenutni lider Primere.

Navijači Plavaca za to su okrivili nikog drugog do Xabi Alonsa. Bivši igrač Reala i Bayerna izvlačio je kuglice na žrijebu u Nyonu, a spajanjem Chelseaja i Barcelone pomogao je Bayernu.

Naime, njemački klub je u tim trenucima mogao igrati ili protiv Bešiktaša ili protiv Barcelone. Da je Chelseaju dodijelio Bešiktaš, posljednji par bili bi Bayern, u kojem je ove godine Španac završio igračku karijere, i Barcelona.
 
Snimka žrijeba pokazuje da je zaista Alonso pažljivo pratio koja kuglica nosi ime Barcelone, a koja Bešiktaša prije nego je izvukao onu katalonsku. Tijekom TV prijenosa moglo se vidjeti i da Alonso u tom trenutku vrti samo jednu kuglicu kako bi izgledalo da ih miješa, a onda na zaprepaštenje navijača Chelseaja izvlači Barcelonu. 

Svom Bayernu je tim potezom dodijelio Bešiktaš, puno lakšeg rivala od Barcelone. Eh sada, je li ovo zaista teorija zavjere ili ima i nečeg drugog procijenite sami...

Učitaj još novosti