10. 12. 2017 - 20:44
Povratak Badr Harija: Potvrđen datum kada ponovo ulazi u ring
907
Shares
Povratak Badr Harija: Potvrđen datum kada ponovo ulazi u ring

NEKADA NAJBOLJI KICKBOKSER

Povratak Badr Harija: Potvrđen datum kada ponovo ulazi u ring

10. 12. 2017 - 20:44
0
Shares

Službeno je poznat datum i event povratka Badra Harija u ring najbolje svjetske kickboxing promocije. Najpopularniji, a nekada možda i najbolji kickboksač svijeta, predvoditi će Glory 51 event koji se održava krajem zime 2018. godine.

Zapravo, riječ je o 3. martu i eventu koji se održava u Rotterdamu, u Ahoy Areni. 

Nije poznato tko bi mogao biti njegov protivnik, tj. hoće li to odmah biti Ricco Verhoeven, protiv kojeg revanš njegovi fanovi željno iščekuju. Moguće je da će promocija Hariju prvo dati jednu lakšu borbu za fanove, a tek ga onda upariti s Verhoevenom, vjerojatno na PPV eventu.

Njihov prvi meč bio je također odrađen kao PPV, a partner je bio UFC, odnosno prijenos je realiziran preko njihove streaming platforme, Fight Pass. Ujedno je taj meč, održan u prosincu prošle godine, bio Harijev posljednji meč, prije nego je otišao na odsluženje zatvorske kazne. Nedavno je iz zatvora izašao te se već nalazi u Maroku gdje trenira i priprema se za ozbiljan povratak sportu.

Ukoliko se ozbiljno vrati, Hari bi mogao zaprijetiti samom svjetskom vrhu. Iako su mu tek 33 godine, teško se može reći kako se ozbiljno i predano bavio ovim sportom još od 2010. ili 2011. godine, kad je nastupao za nizozemsku “It’s Showtime” promociju.

(Fightsite.hr)

Učitaj još novosti