09. 12. 2017 - 23:45
Ponajbolji igrač HNL-a: Želim otići u siječnju! I to u klub...
907
Shares
Ponajbolji igrač HNL-a: Želim otići u siječnju! I to u klub gdje ću igrati jer želim na SP

MARIO GAVRANOVIĆ

Ponajbolji igrač HNL-a: Želim otići u siječnju! I to u klub gdje ću igrati jer želim na SP

09. 12. 2017 - 23:45
0
Shares

Mario Gavranović na zimu želi napustiti Rijeku. Iako ga se povezuje s Dinamom, napadač otkriva da želi u klub koji će mu garantirati minutažu jer želi sa Švicarskom na Svjetsko prvenstvo u Rusiju.

"Moj cilj je ove zime napraviti transfer ako to bude moguće. Trenutno se ne zamaram previše s time jer znam da sam odigrao dobru polusezonu, a ima dosta ekipa koje su zainteresirane za mene", rekao za Novi list Gavranović pa dodao:

"Moj cilj je otići na SP, dakle bitno mi je da igram gdje god da odem. Ne smijem pogriješiti u odabiru. Odluka će biti malo teža, morat ću dobro popričati s mojim agentom jer ne želim pogriješiti. Ne znam da li ću kasnije u karijeri više imati prilike otići na SP."

"Jedan nastup na Mundijalu sam završio s ozljedom križnih ligamenata, želio bih da na proljeće nastavim kao ove polusezone i izborim se za SP. Ako u tome uspijem, bit će to predivno za mene".

Osvrnuo se Gavranović i na rušenje Milana 2:0 u kojoj je zabio svoj 14. gol sezone.

"Pratio sam cijelo vrijeme akciju i nadao se da će lopta doći do mene. Bilo je još nekoliko situacija gdje sam uz malo sreće mogao ući u šansu. Međutim, čekao sam tu jednu šansu i iskoristio je. Prije nekoliko dana protiv Hajduka sam također imao dobru priliku kada mi je Pavičić spustio loptu, ali nisam je uspio pogoditi kako sam želio. Ovoga puta jesam! Takav je nogomet..."

Gavranović ističe da mu je žao što Rijeka nije uoči posljednjeg kola Europske lige sakupila koji bod više, pa bi im pobjeda protiv Milana donijela proljeće u Europi.

Rijeka druga najefikasnija hrvatska momčad ikad! A ovo znači - dva transfera manje!

"Činjenica je da je Milan došao bez nekoliko prvotimaca, međutim to ne treba zasjeniti sve ono dobro što smo mi učinili u ovoj utakmici. Odigrali smo onako kako je trener tražio od nas, taktički smo se postavili gotovo perfektno. Naravno da je bilo nekih grešaka, ali smo ipak pokazali jako puno dobrih stvari. Milan nam nije ušao u šansu, a to je jako važno. Mi smo s druge strane stvorili malo manje šansi nego inače, međutim iskoristili smo ih, te na kraju dobili utakmicu bez primljenog gola i to je jako važno."

Učitaj još novosti