21. 11. 2017 - 19:10
Navijači mu pjevaju, Englezi se čude što ne igra kad 'kida' u...
907
Shares
Navijači mu pjevaju, Englezi se čude što ne igra kad 'kida' u dresu Srbije: Mitroviću pukao film u Newcastleu!

GOVORIO ZA OSTRVSKE MEDIJE

Navijači mu pjevaju, Englezi se čude što ne igra kad 'kida' u dresu Srbije: Mitroviću pukao film u Newcastleu!

21. 11. 2017 - 19:10
0
Shares

Fudbaler Newcastlea Aleksandar Mitrović rekao je da mu strpljenje izmiče zbog lošeg statusa u klubu.

Ne dobija Mitrović šansu kod Rafaela Beniteza, ali mu navijači ulivaju povjerenje pošto njihovu podršku nije izgubio.

Od gola protiv West Hama u avgustu, Mitrović je odigrao samo 20 minuta premijerligaškog fudbala, ujedno je odradio i suspenziju na tri meča.

"Moje strpljenje je pri kraju, hoću da igram, hoću da budem na terenu. Spreman sam, ne znam šta da kažem tu sam i čekam da vidim šta će se dogoditi", rekao je Mitrović ostrvskim medijima.

"Volim klub, treniram dobro i trudim se da iskoristim svaki minut. Daću sve od sebe u predstojećih nekoliko sedmica", poručio je Mitrović, dok se ostrvljani pitaju kako je moguće da postoji tolika razlika između njegovih igara u Srbiji i Newcastleu.

Od prošlog juna, Mitrović je dao devet golova u 13 mečeva za Srbiju.

"Ovo je velika stvar za moju zemlju, porodicu i saigrače, ako želimo da uradimo nešto tamo u Rusiji, moramo biti spremni. Hoću da budem spreman, hoću da igram i dajem golove", jasna je bila poruka Mitrovića, prenosi Telegraf.

Navijači su mu skandirali tokom posljednjeg poraza od Bornemoutha, što je dalo samopouzdanje Mitroviću, ali i dalje se pita Benitez.

"Od početka, ne znam zašto, ali smo imali sjajan odnos. Volim ih, oni mene. Newcastle mi je u srcu, ako odem negdje, ostaće u srcu", zaključio je Mitrović.

Učitaj još novosti